Baghera - Rider Red - Loopauto

Op voorraad
SKU:
835
BESCHIKBAAR
Dit Baghera-product is beschikbaar. Houd rekening met een verlengde levertermijn van werkdagen.
€ 179,95

Baghera Rider Red

Laat de motor van de Baghera Rider Red ronken met de speciale uitlaat stickers. Zowel jongens als meisjes zullen weg zijn van het gestroomlijnde design en de rode kleur die de race car look volledig maken. De rode Baghera rider loopauto is gebaseerd op racewagens uit de jaren ‘50 om de nieuwe generatie te laten kennismaken met de oude.

Belangrijkste punten van de Baghera rider rode loopauto

  • Metalen frame voor duurzaamheid

  • Voor zowel binnen als buiten

  • Retro stijl en kleur

  • Personaliseerbaar

Inspiratie uit de 50’s

De Baghera Riders zijn voornamelijk gebaseerd op auto’s uit de jaren ’50. Dit old school frame gecombineerd met typische fifties kleurencombinaties geeft de nieuwe generatie racepiloten een klassieke, trendy look.

Elke Baghera Rider is een echte klassebak!

De retro Rider loopauto’s zijn geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. De Baghera Riders zijn gemaakt van metaal, waardoor ze door weer en wind kunnen gaan en met de juiste zorg generaties lang kan gebruikt worden. Het zitje van de loopauto is gemaakt van hoge kwaliteit kunststof met de textuur van leer, gevuld met een zachte gewatteerde vulling.

Alle materialen schreeuwen kwaliteit, en dat ik ook waar Baghera voor staat.

Zowel binnen als buiten

Van binnen naar buiten of van buiten naar binnen, met de loopauto kunt u de tuindeur steeds weer open laten staan. De rubberen wielen zijn niet alleen geruisloos, ze behoeden de vloer voor strepen zodat de kids binnen of buiten kunnen rondrijden.

Een stijlicoon in je huis

Als de loopauto niet meer als loopauto wordt gebruikt door je kinderen, blijft het nog steeds een prachtig stijlicoon. Je kan met de Baghera Rider pronken in jouw woonkamer, het ziet er goed uit en zal zeker de aandacht trekken. Uiteraard weerhouden we niemand van het aankopen van een Baghera loopauto met enkel het doel om hem tentoon te stellen ;).

Over Baghera

Het hoofddoel van Baghera bestaat eruit kinderen zich als een echte racepiloot of automobilist te laten voelen. Dit doel behalen ze door middel van loopauto’s die een old-school design hebben en van hoge kwaliteit zijn. Zo zijn de loopauto’s vooral eer betonen aan racewagens uit de jaren ’30; ’50. Kortom, Baghera produceert vintage loopauto’s voor een nieuwe generatie.

specificaties

  • Materiaal: metaal, rubber

  • afmetingen: L: 87cm; B: 38cm; H: 41cm

  • Rijhoogte: 28cm

  • Leeftijd: vanaf 2 jaar

  • Gewicht: 8kg

Meer Informatie
EAN 3474230008353
Kleur Rood
Merk Baghera
Materiaal Metaal
Lengte (in cm) 88.000000
Breedte (in cm) 35.000000
Hoogte (in cm) 36.000000
Interessante alternatieven