Uw taalkeuze:

Alle Krijtborden van Janod

Haal de Picasso in je kind naar buiten door te tekenen op de krijtborden van Janod. Haal het creatieve talent naar boven in je kind en laat het zijn fantasieën uiten op een krijtbord. Daarnaast is er ook nog een whiteboard bij en een rol papier om op te tekenen voor de mooiste creaties!

Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

2 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

2 artikel(en)

Janod krijtborden

Het is belangrijk dat je kind zijn creatieve ideeën en tekentalenten kan laten zien. Met de Janod Splash krijtborden zal je kind zich volledig kunnen laten gaan. De borden bestaan uit een krijtzijde, een magneetzijde en een rol papier. Daarnaast is er ook de 2-in-1 variant die zowel als tafel als rechtstaand gebruikt kan worden.  Als laatste hebben we nog het Graffiti bord met regelbare poten die je van hoogte kan verstellen. Bij al deze borden worden accessoires bijgeleverd.

Janod

Het Franse merk Janod is als sinds 1970 specialist in houten speelgoed en biedt originele en kleurrijke producten aan voor kinderen van 1 tot 10 jaar. Janod creëert telkens tijdloze designs in een modern jasje en dat voor het volledige gamma, waaronder: peuterspeelgoed, loopwagens, muziekinstrumenten, poppenhuizen en loopfietsen.

Krijtborden voor jarenlang plezier

De krijtborden zijn van hoge kwaliteit en het hout is gemaakt van duurzaam, massief hout waardoor het heel stevig is en dus jarenlang zal kunnen meegaan. Er zijn verschillende manieren om de borden te gebruiken en ze kunnen ook in verschillende standen worden gezet.

Janod krijtbord online bestellen

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend.