Janod - Maxi Looping Multi-Activiteiten Kubus

Nog 3 beschikbaar
Referentie
J08256
OP VOORRAAD
Vandaag voor 12:00 besteld, woensdag 25/09/2019 geleverd (in Zuid Nederland normaal 1 werkdag vroeger)
€ 65,00

Janod - Maxi Looping Multi-Activiteiten Kubus

8 activiteiten: - een geluidskant met een molen, gevuld met houten eieren in verschillende groottes, die met behulp van de hendel door het kind gedraaid kan worden en een maanknop die geluid maakt om het gehoor te stimuleren. - een kant met 3 tandwielen, een spiegel en een rups met cirkels die rond een as draaien. - 1 doolhof om de behendigheid te ontwikkelen. - 5 in te passen stukken om vormen en kleuren te leren.- een looping om concentratie en fijne motoriek bij het kind te ontwikkelen.Handig, de looping kan worden omgedraaid voor een eenvoudige opslag.

Over Janod

Bij Janod valt heel veel leuks te beleven! Het houten speelgoed heeft de tand des tijd moeiteloos doorstaan en zich aangepast aan de noden van kinderen die voor het eerst beginnen met spelen. Ook bij de ouders brengt het speelgoed waarmee ze zelf zijn opgegroeid blije herinneringen naar boven.

Het Franse bedrijf Janod is gespecialiseerd in houten speelgoed en opgericht in 1970. Dit merk biedt kleurrijke en originele producten die geschikt zijn voor kinderen van één tot tien jaar.

Meer informatie
EAN 3700217382568
Kleur Multicolour
Merk Janod
materiaal Hout
Lengte (in cm) 32.5000
Breedte (in cm) 33.2000
Hoogte (in cm) 50.3000
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Janod - Maxi Looping Multi-Activiteiten Kubus