Kadee - Pro Inground 430 - Trampoline

Niet op voorraad
SKU:
MMM-K-TR-PI430
BESCHIKBAAR
Dit Kadee-product is beschikbaar. Houd rekening met een verlengde levertermijn van werkdagen.
€ 1.290,00

De PRO Inground 430 (inbouwtrampoline) is van dezelfde topkwaliteit als het PRO model. De PRO trampoline wordt ook gekocht door horeca en openbare instellingen dus dit is kwaliteit dat tegen een stootje kan en zonder enig probleem zomer en winter kan buiten blijven staan. Als je wil investeren in een trampoline voor de komende 10 jaar, koop dan de PRO versie!

Kadee ontwikkelde de eerste echte inbouwtrampoline. Meer nog dan een gewone trampoline, moet een inbouwtrampoline degelijk en duurzaam zijn om het intensieve gebruik te kunnen overleven. Het zwaar gegalvaniseerde frame, de dubbelconische veren en het unieke UV-bestendige randkussen in vrachwagenzeil van de Kadee Pro werd daarom als basis gebruikt.

Om het ingraven zelf te vereenvoudigen koos men voor een metalen bekisting in de vorm van roestvrije panelen die het inkalven van de put voorkomen. De luchtgaten in de bekisting zorgen voor een verbeterde luchtdoorvoer. Een ingebouwde trampoline dempt immers de springkracht. Door de trampoline een 10 à 15 cm boven de grond te laten uitsteken, kan de lucht zich beter verplaatsen door de luchtgaten in de bekisting. De trampoline werd verlaagd om het graafwerk te beperken. Op deze manier volstaat een komvormige kuil met naar het midden toe een diepte van +/- 1 meter.

De Kadee inbouwtrampoline is de perfecte totaaloplossing voor wie op zoek is naar een snelle en eenvoudige installatie. Een trampoline ingraven is een investering in jarenlang veilig springplezier. Het is belangrijk om te weten dat de metalen bekisting inclusief wordt meegeleverd. Veel andere "inbouw"-trampolines zijn gewoon trampolines met korte poten en moet met zelf een houten of betonnen muurtje metsen, wat veel extra kosten naar werkuren en materiaal met zich meebrengt en niet te vergelijken is met een professionele metalen bekisting.

Dit is het resultaat van 10 jaar sleutelen aan degelijke en veilige trampolines. Het frame, de veren en de springmat van de Pro zijn dezelfde als bij de Jumper. Het UV-bestendig randkussen van de PRO is voorzien van een extra dikke mousse met gesloten celstructuur die géén water opzuigt. Op die manier bent u zeker dat het duurste onderdeel van de trampoline van topkwaliteit is.
Dit randkussen is zowel boven- als onderaan gemaakt van versterkt vrachtwagenzeil. Het UV-licht heeft hierop geen invloed en onderaan kunnen de veren het randkussen niet beschadigen. Door de extra stijve flap aan de buitenkant is dit het énige randkussen dat steeds perfect blijft liggen en dus ten allen tijden 100% bescherming biedt.

De veren van de Jumper en de Pro werden ontworpen door specialisten. Ze zijn zeer soepel en dubbelconisch zodat ze zowel voor beginnelingen als voor gevorderden fantastisch springen.  Je voelt het verschil!

Met de Kadee Pro Inground trampoline bent u zeker van jarenlang springplezier. Kadee biedt u maar liefst 10 jaar garantie op het frame, 7 jaar op het randkussen en 5 jaar op de veren en springmat. Het frame en de veren van de PRO zijn nog beter gegalvaniseerd dan de Jumper, vandaar 10 jaar garantie ipv 5 jaar (en voor de veren 5 jaar ipv 3 jaar). Deze garantietermijnen zijn uitzonderlijk lang voor trampolines (vergelijk maar met andere merken!) wat de hoogst uitzonderlijke kwaliteit van Kadee bewijst!

 

  • Diameter buitenrand: 430 cm
  • Diameter springoppervlakte: 350 cm
  • Hoogte: 38 cm
  • Veren: 96 veren
  • Max. capaciteit: 160 kg
  • Gewicht trampoline: 130 kg

 

Waarom zou u een trampoline ingraven?

Esthetiek - De trampoline is mooi geïntegreerd in uw tuin en geeft uw tuin tegelijkertijd een mooi én kindvriendelijk uitzicht. Een uitstekende combinatie waar u zeker trots op zal zijn.

Handig te onderhouden - Aangezien de trampoline een vaste plaats heeft, kan u de tuin rond de trampoline heel makkelijk aanleggen en onderhouden. Gras afrijden rondom uw ingebouwde trampoline is veel handiger, zeker als u de inbouwtrampoline rondom afwerkt met onze handige rubberen tegels.

Veilig - De kinderen kunnen makkelijk op en af de trampoline stappen, zonder ladder en zonder uw hulp. Vriendjes die komen spelen, kleine kinderen die de trampoline op kruipen, enz. U heeft zich geen zorgen meer te maken over de hoogte waarop de kinderen spelen en springen.

Privacy en burenrust - Uw kinderen (en uzelf) springen minder in het zicht van de buren omdat de springmat zich ter hoogte van uw grasperk bevindt. Dat geeft u en uw kinderen wat minder bekijks, maar ook de buren zitten rustiger op hun terras.

Nieuwe mogelijkheden - In de zomer wordt uw ingebouwde trampoline een reusachtig zonnebed waarop u heerlijk kan rusten. Uw ingebouwde trampoline vormt ook een ideale uitvalsbasis voor allerlei leuke kinderspelletjes (bijv. tikkertje, waterspelletjes, enz.).


Wat is optie beschermhoes?

Een beschermhoes kan je over de springmat en randkussen van de trampoline doen als je ze langere tijd niet gebruikt. Dit beschermt de trampoline van UV-straling, regen, wind en koude. In de herfst zijn de vallende bladeren, die dan beginnen te rotten, ook niet goed voor uw trampoline, dus hiervoor is een beschermhoes ook erg aangewezen. Het zal zeker de levensduur van je trampoline verhogen. De beschermhoes is ook van het merk Kadee, dus degelijk en ademend.

 

Hoe werkt het praktisch? Bekijk de video!

Meer informatie
Kleur Groen
Merk Kadee
Breedte (in cm) 430.000000
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kadee - Pro Inground 430 - Trampoline