Lilliputiens - Nicolas Tagada Activiteitenwolf

Referentie
86832
NIET BESCHIKBAAR
Dit Lilliputiens-product is niet beschikbaar.
€ 79,99

Lilliputiens - Nicolas Tagada Activiteitenwolf

Spring op Nicolas de wolf en ontdek samen met hem een heleboel geluidjes en materialen ... In zijn oortjes en staart vind je een belletje, een piepgeluid, rammelende ringen en een knisperend geluid. En de drie kleine biggetjes? Die proberen te ontsnappen aan de grote ... gelukkig niet zo boze wolf! Het eerste biggetje zit in de muil van de wolf en het tweede heeft zich verstopt in het huis. Maar waar is het derde? Kijk maar eens goed in de spiegel! ;)

Over Lilliputiens

“Een wereld vol kleine wonderen” – dit is de slogan van Lilliputiens die meteen hun producten beschrijft! Ja, want de schattige diertjes en accessoires zijn zo speels en fun dat het stuk voor stuk kleine wonderwerkjes zijn die je overal kan meenemen.

Lilliputiens is opgericht in 1995 door twee Belgische vriendinnen. Het speelgoed blijft dag op dag nog steeds verbazen met de hoogstaande afwerking en leuke details. De bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages zoals Walter, Liz, Jef en Georges maken van elk artikel een onderdeel van een verhaal.

Meer informatie
EAN 5414834868326
Merk Lilliputiens
Lengte (in cm) 80.0000
Breedte (in cm) 40.0000
Hoogte (in cm) 30.0000
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lilliputiens - Nicolas Tagada Activiteitenwolf