Uw taalkeuze:

Buitenspeelgoed online kopen? | KinderenKoning

Buitenspeelgoed

buitenspeelgoed
KK-Categorieoverzicht-indetuin1-trampolines
KK-Categorieoverzicht-indetuin2-speelhuisjes
KK-Categorieoverzicht-indetuin3-schommels
KK-Categorieoverzicht-indetuin4-goalen_basket
KK-Categorieoverzicht-indetuin5-relax
KK-Categorieoverzicht-indetuin6-minigolf
KK-Home-Blok8-avontuur
buitenspeelgoed-buitenspellen

Filter op
Merk
 1. (31)
 2. (34)
 3. (28)
 4. (2)
 5. (239)
 6. (9)
 7. (1)
 8. (7)
 9. (37)
 10. (5)
 11. (3)
 12. (7)
 13. (10)
 14. (11)
Trampolinesoort
 1. (40)
 2. (83)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 424 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 424 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Uitgebreide collectie buitenspeelgoed

Bij KinderenKoning geloven we rotsvast in de enorme meerwaarde van buiten spelen voor een kind. Het stimuleert de algemene fitheid, de motorische ontwikkeling, de band met hun vriendjes en nog zoveel meer. Daarom zijn we zo bij dat we zo'n grote collectie buitenspeelgoed hebben kunnen opbouwen.

Buiten spelen is gezond!

Wat doen kinderen het liefst wanneer ze buiten zijn? Spelletjes spelen natuurlijk! Buiten spelen is zeer goed voor de gezondheid. Bij KinderenKoning bieden we allerlei spelletjes en producten aan die de fysieke, motorische en intellectuele ontwikkeling van je kinderen zullen bevorderen.

XL Buitenspeelgoed van Buitenspeel

Eerst en vooral hebben we de buitenspellen. Hier kan je reuze versies vinden van klassieke (en eindeloos leuke!) gezelschapsspelletjes. Nodig je vrienden en familie uit en speel eens samen in de tuin een spel. Het hoeft toch niet altijd aan een tafel te zijn? Er zijn ook verschillende werpspellen te vinden in onze webshop.

Trampolines van hoge kwaliteit

Voor de uitbundige kindjes hebben we een uitgebreid gamma aan trampolines. Of je nu van plan bent om ze in te bouwen of niet, KinderenKoning heeft een gepaste trampoline voor jouw gezin. Er zijn bovendien diverse kleuren beschikbaar! Kijk gerust eens op onze site. Wij helpen jou op weg om de juiste trampoline te vinden!

Speelhuisjes, een eigen stekje voor jouw kind!

Een speelhuisje is nog nooit zo leuk geweest! Er zijn verschillende kleurtjes en varianten beschikbaar. Zo hebben we speelhuisjes die op een verhoogje staan. Zo heb je er ook meteen een glijbaan bij! Op die manier glijden je kinderen van hun huisje tot in de tuin.

Buiten spelen is sportief!

Voor de sportfanaten hebben we verschillende opties. Basketballiefhebbers vinden hier basketbalringen die je kan verplaatsen, ophangen of in de grond kan bevestigen. Voetballers kunnen de perfecte goal kiezen. Maar deze sporten speel je natuurlijk niet alleen! Tover je goal om tot een plaats waar je vrienden en familie kunnen zitten tot ze weer meedoen. Maak het tot een echte dugout met de modulaire stoelen van Quickplay. Deze kan je gebruiken als aparte stoelen of als een bank.

Heb je graag wat afwisseling tussen sporten? Dan kan je altijd opteren voor een multifunctioneel net. Dit kan je op verschillende hoogtes hangen zodat je badminton kan afwisselen met tennis en volleybal.

Voor minigolf hoef je niet altijd je huis te verlaten. Dankzij de MyMinigolf set kan je het parcours overal mee naartoe nemen! Dan kan je minigolf spelen waar en wanneer je maar wilt! In de categorie ’op avontuur’ vind je allerlei zand- en watertafels. Je kan er ook alles vinden wat je kind nodig heeft om op onderzoek uit te trekken. Neem wat insecten onder de loep of bouw een zandkasteel!

Sporten is vermoeiend. Breng die hangmat maar!

Even rust nodig na een vermoeiende dag? Kruip dan in de Cacoon hangmat. Wij hebben ze in verschillende maten. De Bonsai, Single en Double in verschillende kleuren. Je kan de hangmat zowel binnen als buiten ophangen.

Buitenspeelgoed online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).