40%korting
Uw taalkeuze:

Buitenspellen

Buitenspellen

Filter op
Merk
  1. (40)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 40 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 40 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Buiten spelen is goed voor de gezondheid en de ontwikkeling van allerlei vaardigheden. In deze categorie vind je allerlei leuk buitenspeelgoed terug. Door dit speelgoed zullen je kinderen een hele dag buiten willen zijn!

Om te beginnen hebben we een aantal geweldige, extra grote gezelschapsspellen. Jij wilt toch ook graag eens een reuze versie van domino spelen? Of misschien liever vier op een rij? Speel met het hele gezin Mens-erger-je-niet, Mikado of Jenga. Gezelschapsspellen zijn nog nooit zo leuk geweest!

Speel je liever iets anders? Waarom probeer je geen werpspel? Buitenspeel biedt enkele toppers aan zoals de klassieker jeu de boules, het razend populaire Kubb en het Finse werpspel Molkky. Ken je deze spelletjes nog niet? Geen probleem, de regels zijn simpel. Je kan er uren plezier mee beleven! Probeer zeker ook eens een kindvriendelijke versie van darts. Door de klittenband blijven de ‘pijltjes’ gemakkelijker zitten.

Kinderen bouwen graag een eigen kamp in de tuin. Geen zorgen, met een tentje van Buitenspeel kunnen je kinderen gezellig in de tuin kamperen, net alsof het echt is! Laat je kinderen een eigen verhaaltje creëren in de piraten- of prinsessentent. Voor de indianen hebben we een echte tipi!

Houden jouw kinderen van dieren én van rondspringen? Wij hebben het ideale product. Onze springdiertjes zijn niet alleen schattig, maar zorgen ook voor een goede dosis lichaamsbeweging! Skippy springdiertjes geven je de keuze uit verschillende diertjes. Wie zie jij het liefst? Het hondje, de koe of het hertje?