40%korting
Uw taalkeuze:

Hangmatten - Cacoon

Hangmatten

Filter op
Merk
  1. (31)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 31 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 31 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Even genieten van het zonnetje? Wegdromen op een eigen plekje? Het kan perfect met de hangmatten van Cacoon. Er zijn zoveel mogelijkheden; vrolijk roze tot kalmerend taupe, voor je kind, jezelf of beide. De verschillende groottes en vele kleuren zorgen ervoor dat je eentje kan kiezen die perfect bij jouw past! Je kan ze zowel binnen als buiten gebruiken.

De hangmatten kunnen tegen de regen en kunnen tot 200 kilogram dragen. Er is genoeg plaats om er lekker in te liggen. Heb je geen boom in je tuin? Geen paniek! Wij bieden een staander aan zodat je je hangmat kan ophangen. De staanders zijn gemaakt in verschillende materialen zoals staal en hout.

De Cacoon Bonsai is de perfecte hangmat voor een kind. Deze heeft een diameter van 1,20 meter. Hij kan ook perfect opgehangen worden in de slaapkamer. Elk kind zal blij worden van dit unieke plekje.

Voor 1 (volwassen) persoon is de Cacoon Single perfect. Zijn diameter is een beetje groter dan die van de Bonsai, namelijk 1,50 meter. Natuurlijk kunnen je kinderen hier ruim in relaxen. Wil je zelf ook even aan de stress van de dag ontsnappen? Er is ook genoeg plaats voor een volwassen persoon. Zie je jezelf daar al relaxen, al hangend?

Voor mensen die hun rustig plekje graag met iemand delen is er de Double Cacoon. Dankzij de diameter van 1,8 meter kunnen er gemakkelijk 2 volwassen personen in liggen. Ontsnap even van alle drukte en trek je weg in dit gezellige plekje. Waar wacht je nog op?