40%korting
Uw taalkeuze:

Gezelschaps- en andere spellen

Familiespellen
KK-Categorieoverzicht-spelletjes1-eerstespel
KK-Categorieoverzicht-spelletjes2-habaspel
KK-Categorieoverzicht-spelletjes3-hamerspel
KK-Categorieoverzicht-spelletjes4-voetbal
KK-Categorieoverzicht-spelletjes5-hape
KK-Categorieoverzicht-spelletjes6-rijgpuzzel
Button_Ministeck

Filter op
Merk
 1. (10)
 2. (74)
 3. (3)
 4. (2)
 5. (7)
 6. (36)
 7. (12)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 144 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 144 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
p>Gezelschapsspellen zijn perfect om je uren te amuseren. Ook op een regenachtig dagje staan deze garant om verveling uit te sluiten! Bij KinderenKoning hebben we een ruime collectie aan spelletjes voor jong en oud.

De jongsten kunnen kennismaken met de basisprincipes van een gezelschapsspel dankzij ‘Mijn eerste spelletjes’ van Haba. Deze spelletjes zijn speciaal aangepast om gespeeld te kunnen worden door kindjes vanaf 2 jaar. De regels zijn simpel en de onderdeeltjes zijn groot genoeg voor kinderhandjes. Daarnaast zijn ze educatief van grote waarde. Verder heeft Haba ook sorteerboxen ontworpen, die zich focussen op het leren van vormen!

Er zijn ook een heleboel andere gezelschapsspellen! Van zoektochten tot races, er zijn verschillende soorten spellen in de collectie aanwezig. Spanning, concentratie en vooral veel plezier is verzekerd met de bordspelen van Haba! Hape heeft enkele gezelschapsspellen uit bamboe ontworpen. Er is dan ook veel rekening behouden met het milieu!

Wat zijn houten actiespellen nu precies? Weykick heeft allerlei spellen ontworpen in een kleiner formaat. Zo kan je hier het klassieke tafelvoetbal vinden met een eigen touch! Via magneten kan je de poppetjes bewegen en proberen scoren bij je tegenstander! De actiespellen kunnen verplaatst worden en op een plek naar keuze gezet worden. De collectie bestaat verder uit o.a. minigolf, Barik en Kubbolino!

Wil je liever een grote kickertafel in je woonkamer of speelkamer zetten? Zoek niet verder! De coole speeltafels van Cougar maken al je vrienden jaloers. Wedden dat zij niet meer naar huis willen? Kies een van de leuke spellen zoals voetbal, airhockey of pool.

Om de collectie te vervolledigen zijn er nog een heel wat andere spelletjes toegevoegd. Zo zijn er de rijgspellen, waarbij kinderen kunnen bijleren over volgordes. Ook puzzels mogen niet ontbreken! Zowel houten legpuzzels als reuzegrote vloerpuzzels kan je bij KinderenKoning vinden. Hamertje Tik geeft dan weer wat meer ruimte voor creativiteit. Laat je kinderen zelf knutselen met de kurkplaat en bijhorende plaatjes!

Ministeck is geschikt voor alle leeftijden! Via mozaïeksteentjes maak je eigen kunstwerken. Samen vormen ze een mooie tekening, die je kan namaken of zelf kan ontwerpen! Van gebouwen zoals de Eifeltoren tot dieren zoals de olifant, er is niets dat niet in mozaïek gemaakt kan worden!