40%korting
Uw taalkeuze:

Houten actiespellen

Houten actiespellen

Filter op
Merk
  1. (1)
  2. (12)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 13 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 13 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onze houten actiespellen kan je zowel binnen als buiten spelen! Dankzij het handige formaat kunnen de speelvelden op een tafel geplaatst worden wanneer je kinderen willen spelen. Zowel het merk Janod alsook Weykick hebben verschillende variaties van de spellen op de markt gebracht.

Er zijn heel wat sporten die in een tafelversie gegoten zijn. Zo is er het bekende tafelvoetbal voor de liefhebbers. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar. Bovendien worden de poppetjes op magnetische manier verschoven. Dankzij een stevige magneet aan de onderkant en het verhoogde speelveld kunnen er gemakkelijk bewegingen worden gemaakt met de poppetjes. Verder heeft Weykick op de dezelfde manier een ijshockeyveld ontworpen.

Daarnaast zijn er ook de speelvelden van Janod. Zij hebben onder meer een mini-versie van de kickertafel gemaakt. Probeer met je 6 teamleden zo snel mogelijk te scoren bij je tegenstander! Kijk ook eens naar de verrassende combinatie tussen flipperkast en tafelvoetbal!

Naast voetbal zijn er natuurlijk ook nog heel wat andere spelletjes die gespeeld kunnen worden. Zo heeft Weykick een tafelversie van minigolf, Barik en Kubbolino. Deze spelletjes zijn misschien minder bekend, maar minstens even fijn!