40%korting
Uw taalkeuze:

Rijg- en puzzelspellen

Rijg- en puzzelspellen

Filter op
Merk
  1. (15)
  2. (1)
  3. (7)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 23 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 23 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Er zijn een heleboel verschillende puzzels in onze collectie gestoken. Puzzelen is niet alleen superleuk, maar bovendien ook heel leerzaam! Om te beginnen hebben we allerlei houten inlegpuzzels van Haba. Deze stimuleren jonge kinderen om te zoeken naar een passend vakje voor elke vorm. Door middel van handige grijpbare knopjes kunnen de puzzelstukken gemakkelijk verlegd worden.

Daarnaast hebben we allerlei reuzengrote vloerpuzzels van Kidkraft! Met hun afmetingen van 91,5 op 61 cm zijn zij uiterst opvallend. De 24 puzzelstukken zijn groot en zeer stevig. Bovendien dient de verpakking als opbergdoos wanneer je kinderen er niet mee spelen.

Het stapelspel Waggelfanten vormt een hele uitdaging voor je kinderen! De waggelfanten kunnen boven elkaar worden gestapeld! Probeer de voorbeelden op de bijgeleverde kaarten na te maken zonder dat ze omvervallen. Puzzel dus goed tot je de juiste combinatie gevonden hebt!

Zelf kiezen hoe je scène eruitziet? Kijk dan zeker eens naar de magneetdozen van Haba. Telkens wordt er een bepaald thema gewerkt. De dozen zijn samengesteld uit allerlei achtergronden en magneetjes. Dankzij het uitgebreide aantal magneetjes kunnen er eindeloos veel situaties gemaakt worden.

Met de rijgspellen van Haba kunnen kinderen eigen patronen aan een lintje rijgen. Door de voorbeeldkaarten die bijgevoegd zijn, kunnen kinderen heel wat bijleren. De voorbeelden kunnen nagemaakt worden om te leren hoe ze de juiste volgorde kiezen.