40%korting
Uw taalkeuze:

Interieur en meubelen

Meubelen en decoratie
KK-Categorieoverzicht-meubelen7-bedden
KK-Categorieoverzicht-meubelen9-verlichting
KK-Categorieoverzicht-meubelen8-kaptafel
KK-Categorieoverzicht-meubelen2-tapijt
KK-Categorieoverzicht-meubelen3-opruimen
KK-Categorieoverzicht-meubelen4-designdeco
KK-Categorieoverzicht-meubelen1-tafelstoel
KK-Categorieoverzicht-meubelen5-zitzak
KK-Categorieoverzicht-meubelen6-fauteuil
KK-Home-Blok11-schommelpaarden
KK-Categorieoverzicht-meubelen13-muurstickers

Filter op
Merk
 1. (28)
 2. (7)
 3. (25)
 4. (3)
 5. (3)
 6. (5)
 7. (48)
 8. (53)
 9. (2)
 10. (1)
 11. (13)
 12. (1)
 13. (8)
 14. (1)
 15. (1)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 200 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 200 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Een kinderkamer is meer dan enkel een slaapkamer. Het is een eigen plekje waar je kinderen kunnen spelen en plezier maken. Bovendien hebben ze de mogelijkheid om hun creativiteit de vrije loop te laten! Net daarom heeft KinderenKoning een selectie aan verschillende producten om van de slaapkamer een paradijs te maken.

Een slaapkamer is natuurlijk niets zonder een leuk bed! Na een vermoeiende dag kunnen je kinderen lekker tot rust komen in een van onze speciale kinderbedden. Er komen verschillende thema’s aan bod. Zo zijn er bedden voor prinsesjes, stoere brandweermannen of kleine autoliefhebbers. De bedden van KidKraft hebben bijpassende nachttafeltjes om de kamer af te werken.

Om te kamer verder in te richten kan je bij KinderenKoning verschillende tafeltjes en stoeltjes vinden. Er zijn verschillende designs en kleuren om te ontdekken die bovendien perfect staan in elke kinderkamer. Sommige bestaan reeds in een set, anderen kan je zelf combineren. Onze collectie bestaat uit producten van verschillende merken zoals KidKraft, Magis Me Too en Scratch.

Een leuk extraatje voor een kinderkamer is ongetwijfeld een zitzak. Zo zijn er de zitzakken van Terapy, die in verschillende groottes en kleuren beschikbaar zijn. Ook Haba heeft enkele creatieve variaties. Zo is er de zitkubus, die ook als opbergplaats kan gebruikt worden!

Een slaapkamer helemaal afwerken doe je met decoraties. Zo kan je leuke lampen ophangen, een groeimeter aan de muur bevestigen en een tapijt op de grond leggen. Zo worden koude voetjes meteen vermeden! Om je kindje tijdens de nacht gerust te stellen hebben we enkele leuke nachtlampen die je in het stopcontact kan steken. Zij projecteren mooie figuren naar het plafond of muur.

Bovendien hebben we nog een heleboel extraatjes! Heb je een kindje die graag uren in de spiegel tuurt? Dan kan je misschien een kaptafel aanschaffen! Hierdoor is opmaken meteen een stuk leuker geworden!

Wil je buiten ook een eigen plekje voorzien waar je kinderen kunnen relaxen? Kijk dan eens naar onze leuke zetels. De leuke designs zullen je zeker overtuigen!