40%korting
Uw taalkeuze:

Design en deco

Design en deco

Filter op
Merk
 1. (51)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 51 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 51 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Magis Me Too is bekend om zijn mooie designs. De producten worden dan ook telkens met andere ontwerpers gemaakt zodat er elke keer nieuwe inspiratie is voor de stukken. Kinderen en design is geen makkelijke combinatie. Toch weet Magis Me Too dit te combineren. Ze ontwerpen hun producten op een manier zodat zowel ouders als kinderen ervan kunnen genieten.

Kent u de Magis Puppy nog niet? Hij is zeer gemakkelijk in onderhoud. Hij zal nooit binnen plassen en heeft geen eten nodig. Toch zal hij prachtig staan in uw interieur. Met dit uniek stuk fris je elke kamer op. Plaats hem in de kinderkamer, je living of zelfs in de tuin. De puppy zal zeker de aandacht trekken. Bovendien is hij beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Een echte blikvanger als je het mij vraagt!

Magis ontwerpt ook stoelen voor je kinderen. De abstracte vormen en vrolijke kleuren worden al gauw het gesprek van de dag. Blauw, groen, oranje of rood, aan kleurrijke stoelen geen gebrek. Magis Me too heeft zitjes voor alle kindjes. De abstracte vormen zorgen ervoor dat je zelf kan interpreteren wat het nu precies voorstelt. Laat je gekste fantasieën maar los! Een ding is zeker: de tronen van Magis Me too zijn gemaakt voor echte koningen en koninginnen.

Stijlvol buiten zitten is zo geregeld! Magis heeft een set ontworpen die geïnspireerd werd op rotsen. De Piedras lijn is bestand tegen weer en wind en kan hierdoor zowel binnen als buiten gebruikt worden.