Uw taalkeuze:

Wiegen & Bedkant Wiegen online kopen? | KinderenKoning

Wiegen & Bedkant Wiegen

Wiegen & Bedkant Wiegen

Filter op
Merk
  1. (6)
  2. (3)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

9 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

9 artikel(en)

Wieg van Childhome

Childhome ontwerpt verschillende wiegjes voor zorgeloze nachten. Het bedkant wiegje kan namelijk rechtstreeks tegen het bed van mama worden geplaatst. Zo heb je jouw baby tijdens de nacht dicht bij jou. Het babywiegje wordt geleverd met een bevestigingsriem om het bedje veilig vast te maken aan het bed van de maa. De Cradle Beuk Wit is een handig wiegje omdat het weinig plek inneemt. Het wiegje heeft een gesloten hoofd- en voeteneinde en twee spijlenzijden. De spijlenzijden zorgen voor een optimale luchtcirculatie tijdens de nachtrust en geeft de ouder de mogelijkheid om de baby in het oog te houden. De babywiegjes zijn makkelijk te reinigen met een vochtige doek!

Wiegmatrassen in duurzame materialen

Naast babywiegen speelt de matras ook een grote rol bij de nachtrust. Een lekker comfortabele matras zorgt sneller voor een nacht zonder problemen. Childhome heeft verschillende matrassen ontworpen. Het Basic wiegmatrasje heeft een kern dat bestaat uit een hoogwaardig polyetherschuim, wat een flexibel en veerkrachtig materiaal is. Na indrukking veert het materiaal terug naar zijn oorspronkelijke vorm. Dit zorgt ervoor dat jouw baby kan genieten van een gezonde, hygiënische en veilige nachtrust. Het unieke kenmerk van de Heavenly Safe Sleeper matras is de afneembare hoes, die men kan wassen op 60°C. Wanneer men deze hoes op regelmatige basis uitwast, krijgen bacteriën geen enkele kans om aanwezig te zijn. De wiegmatras is dus erg gemakkelijk in onderhoud.

Babywiegen online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend.