40%korting
Uw taalkeuze:

Accessoires voor loopfietsen en loopauto's

Accessoires

Filter op
Merk
 1. (3)
 2. (17)
 3. (22)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 42 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 42 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Baghera geeft je de mogelijkheid de ervaring met de loopauto of -fiets helemaal af te maken! Ga met je auto even langs de benzinepomp voordat je geen brandstof meer hebt! Staat er iemand in de weg? Toeter dan even met je hoorn, dan zal er meteen plaats gemaakt worden. Maak je outfit af met de Retro race set!

LIKEaBIKE heeft verschillende accessoires die je loopfiets helemaal af maken! Zo hebben ze onder andere een aanhangwagentje voor de fiets! Je kind kan zo gemakkelijk zijn favoriete speelgoedjes meenemen zonder het te dragen. Wil je liever iets dat handig is maar minder aanwezig lijkt? Kijk dan eens naar het hoppermandje. De lievelingsknuffel van je kindje kan vooraan meereizen. Gezellig toch? De staander is ook zeer handig, zo kan je het fietsje overal parkeren. Om het helemaal af te werken kan je een zadelhoes kopen in een van de kleurtjes.

Ook voor de Wishbone Bike zijn er uiteenlopende accessoires die het loopfietsje een persoonlijke touch kunnen geven. Eerst en vooral is er het naamplaatje waarop de naam van je kindje komt te staan. Dan is er natuurlijk geen twijfel van wie het fietsje precies is! Daarnaast zijn er ook een heleboel stickers te verkrijgen die het fietsje meteen opfleuren. Wil je toch nog wat meer kleur toevoegen? Dan kan je eens kijken naar de stuurgrips en zadelhoezen van de Wishbone bikes. Er zijn allerlei verschillende leuke kleurtjes te verkrijgen! Om het helemaal af te maken kan je een t-shirtje aantrekken net zoals echte renners!