Uw taalkeuze:

Go carts online kopen? | KinderenKoning

Go carts

Go carts en trikers

Filter op
Merk
  1. (29)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 29 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 29 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rondcruisen met een eigen go cart is dubbel zo cool

Je kent ze wel, de go carts die aan de zeedijk talrijk aanwezig zijn. Misschien heb je er zelf ooit mee rondgereden? KinderenKoning zorgt ervoor dat je niet meer speciaal naar de zee hoeft te trekken om een ligfiets te huren voor een dag!

Ons assortiment bestaat uit enkele coole go-carts van EXIT Toys. Deze zijn allemaal ligfietsen met 3 wielen. Dit zorgt ervoor dat je comfortabel en tegen een leuke snelheid kan rondrijden! Er zijn modellen voor jongens en meisjes, in verschillende kleurtjes.

EXIT Toys trikers

Met een go kart rondrijden is pure ontspanning en al zeker in een driewieler. Deze ligfietsen, ook wel trikers genoemd, zien er bijzonder stoer uit en laten jouw kind op een gezonde manier bewegen. Ideaal voor in de zomer als het zonnetje schijnt! Zo’n go cart triker van EXIT vind je bij ons terug in een aantal verschillende kleuren.

De populairste van de modellen is de ligfiets Rocker Black & Fire, die met zijn vlammenpatronen een schot in de roos is voor de stoere jongens. De meisjes zijn misschien meer fan van de roze triker Lady Rocker? Sturen doe je door je lichaam te kantelen in de richting die je uit wilt gaan, zodat je uiterst wendbaar bent en toch veel snelheid kan maken.

Ligfietsen uit stevige materialen

Het design mag er natuurlijk mooi uitzien, maar het is natuurlijk ook handig als de gebruikte materialen van de ligfietsen van degelijke kwaliteit zijn. Allen geluk stelt EXIT daarin nooit teleur! De body van de trikers bestaan uit stalen constructies die stevigheid waarborgen. De rubberen luchtbanden zorgen er dan weer voor dat je vrij hoge snelheden kan behalen. De ergonomische ligstoelen liggen erg fijn, waardoor je niet meer in je zetel wil liggen, maar wel telkens in je go carts zal willen rondtoeren!

Go cart triker online bestellen

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend.