Uw taalkeuze:

Kinderkleding Outlet online kopen? | KinderenKoning

Kinderkleding Outlet

Kinderkleding outlet

Jongens kinderkleding
Meisjes kinderkleding
Moodstreet kinderkleding
NoNo kinderkleding
LCEE kinderkleding
Le Chic kinderkleding

Filter op
Merk
 1. (25)
 2. (2)
 3. (25)
 4. (57)
 5. (65)
 6. (23)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 196 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 196 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Kinderenkoning biedt kwaliteitsvolle kinderkledij aan. Daarom heeft KinderenKoning 5 topmerken voor jou uitgekozen: LCEE, Le Chic, Moodstreet, Bampidano en Kidz-art. Deze kleding doen elk kindje stralen.

LCEE is een echt jongensmerk. Hoe combineer je een klassieke look met een sportieve touch? Kijk dan snel naar de collectie van LCEE. De doordachte kleurkeuzes zorgen voor eindeloze mogelijkheden. Deze looks zijn telkens een schot in de roos.


Le Chic is het zusje van LCEE. Meisjes zijn echte prinsessen en dat heeft Le Chic goed begrepen. Daarom hebben zij een eigen wereld gecreëerd met looks die geïnspireerd zijn op het romantische Parijs. Van zwart-wit tot zachte pastelkleuren, van warme winterjasjes tot fleurige zomerjurkjes, alles is er te vinden. Wat glitters hier en daar maken de outfits helemaal af. Je kan zo de rode loper op!


Moodstreet vertaalt ‘Free spirit, lef en vernieuwing’ naar een collectie van kinderkleding voor kinderen van 0 t.e.m. 14 jaar. Telkens vertrekken ze vanuit een land ter inspiratie. Hierdoor word je telkens opnieuw verrast door andere invloeden en details. Moodstreet is een merk dat niet alleen oog heeft voor kinderkleding, maar ook voor het milieu. De kleertjes worden dan ook met respect voor mens en milieu ontworpen, geproduceerd en voldoen aan verschillende internationaal erkende kwaliteitslabels.


Bampidano legt de focus op beweging. Kleren mogen de wilde avonturen van je kinderen niet belemmeren. Daarom creëert Liliane Heijmerink kleertjes waarin je volop kan bewegen. Verschillende stofjes, kleurtjes en prints worden in de looks verwerkt. Toch zijn ze goed op elkaar afgestemd, zodat combineren een makkie wordt.


Kidz-art is waarschijnlijk het meest kleurrijke merk dat je ooit gezien hebt. Meisjes die deze kleding dragen zijn dan ook niet bang van opvallende kleuren, patronen en prints. Ook de kleurencombinaties zijn voor echte durvers. Je mag alles door elkaar dragen. Daar kan je alleen maar blij van worden toch?


Neem gerust je tijd om alle collecties te leren kennen. Daarna kan je beginnen combineren om iets samen te stellen dat perfect aansluit bij de persoonlijkheid van je kind.