40%korting
Uw taalkeuze:

Poppen en toebehoren

Poppen
KK-Home-Blok2-Poppenhuizen
KK-Home-Blok5-poppen
KK-Categorieoverzicht-poppen-poppenkast
KK-Categorieoverzicht-poppen-little-friends
KK-Categorieoverzicht-poppen3-accessoires
Button_NL

Filter op
Merk
 1. (106)
 2. (2)
 3. (1)
 4. (17)
 5. (17)
 6. (3)
 7. (3)
 8. (13)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 164 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 164 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lekker knuffelen met een pluizig vriendje, daar geniet iedereen toch van? Zeker wanneer de knuffel lekker warm is! Warmies zijn een geweldige vriend voor je kind! Ze geuren heerlijk doordat hun buikje gevuld is met lavendel. Zelfs na 1,5 uur blijven ze op lichaamstemperatuur!

Vertel je graag verhaaltjes? Dan is poppenkast spelen zeker iets voor jou! Laat je favoriete verhalen tot leven komen via de uitgebreide collectie aan handpoppen. Vanaf nu vertel je niet alleen, maar heb je ook echte personages die iedereen kan zien! Speel populaire sprookjes na of verzin je eigen spannende verhalen. Mix de personages door elkaar en verras iedereen met een opvallende twist!

Heb je al kennisgemaakt met de Little Friends van Haba? Dit zijn kleine popjes die perfect in een poppenhuisje passen. Elke dag maken ze de gekste dingen mee. Ontdek de hele familie en beslis zelf in welke grappige situaties de personages terechtkomen. Je hebt ook heel wat extraatjes. Zo zijn er de gymzaal en het springparcours met bijpassende figuren om je verhalen helemaal af te maken. Er zijn ook een heleboel accessoires te verkrijgen.

Poppen moeten natuurlijk in een poppenhuisje kunnen wonen! We hebben verschillende kleuren en groottes zodat je het perfecte huisje voor jouw poppen kan vinden. De poppenhuizen van KidKraft zijn erg opvallend door de felle kleuren. Le Toy Van ontwerpt zeer schattige huisjes voor kleinere popjes. Deze huisjes kan je openen en weer sluiten wanneer je er niet mee speelt.

Onze poppen zien er allemaal een tikkeltje anders uit, waardoor iedereen zeker zijn favoriet kan vinden! Kijk eens naar die grappige gezichtsuitdrukkingen! Haba poppen zijn dankzij hun zachte lijfje zeer knuffelbaar. Bovendien zijn ze er in verschillende maten. De poppen van Lilliputiens zitten al klaar om op stap te gaan! Welke heeft jouw hart gestolen?

Natuurlijk zijn er een heleboel accessoires voor je pop beschikbaar. Zo kan je pop de hele dag met je meekomen! Dankzij handige buggy’s, draagzakken en mandjes kan je baby mee op stap. Bij etenstijd zet je hem of haar gewoon mee aan tafel! Na een vermoeiende dag leg je jouw pop in zijn bedje en kan er uitgerust worden. Dankzij de accessoires kan je je pop telkens een passende outfit aantrekken!