Uw taalkeuze:

Poppen accessoires online kopen? | KinderenKoning

Poppen accessoires

Accessoires voor poppen

Filter op
Merk
  1. (6)

Super leuke poppen accessoires zijn de max!

Kinderen die hun pop in de watten willen leggen hebben geluk! Om het helemaal af te maken hebben wij enkele leuke accessoires van Haba voor de poppen van je kind. Zo hebben we bijvoorbeeld enkele poppenwagens. Leg je popje in deze comfortabele bedjes en je kan ermee op stap! De wieltjes en verstelbare handgreep zijn meteen klaar voor een wandelingetje.

Poppenbed en meer van Haba

Is jouw favorietje vriendje of vriendinnetje moe na een dag spelen? Leg de pop in het poppenbed zodat het kan genieten van een welverdiend dutje! Tijd om te eten? Ook daar kan je popje een deel van uitmaken. Dankzij het leuke tafelstoeltje kan je pop mee aan tafel zitten om gezellig met je kind te eten. Het is gemakkelijk te bevestigen aan een tafelblad.

Ook poppen mogen eens andere kleertjes dragen. Dat kan gemakkelijk met de aparte klerensets. De klerenset voor poppen is speciaal voor ’s avond en bevat een badjas, een pyjama en een paar schattige pantoffeltjes!

De juiste poppen voor deze leuke accessoires

Geen accessoires zonder leuke pop natuurlijk. Neem daarom zeker een kijkje in het aanbod van alle Haba poppen >

Accessoires voor poppen online bestellen of thuis laten leveren 

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).