40%korting
Uw taalkeuze:

Rollenspel en creatief spelen

Rollenspellen en creatief spelen
KK-Home-Blok3-Kinderkeuken
KK-Categorieoverzicht-rollenspel-verkleden_nl
KK-Home-Blok4-speeltenten
KK-Categorieoverzicht-hout5-treinsets
Button_Speelsets_NL
KK-Categorieoverzicht-meubelen10-creativiteit
KK-Categorieoverzicht-meubelen12-karton

Filter op
Merk
 1. (2)
 2. (10)
 3. (8)
 4. (15)
 5. (4)
 6. (30)
 7. (1)
 8. (5)
 9. (28)
 10. (3)
 11. (1)
 12. (3)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 110 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 110 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

De creativiteit van kinderen is eindeloos. Mama en papa nadoen, eigen verhaaltjes verzinnen of tekeningen maken, voor iedereen zit er wel iets in het gamma.

Om te beginnen hebben we een ruim aanbod aan kinderkeukens. Kinderen kunnen hier hun fantasie loslaten en lekker koken voor vriendjes en vriendinnetjes. Hape heeft zelfs een speciale BBQ ontworpen die perfect is voor jonge chefs.

Speeltenten creëren een eigen speelruimte voor je kinderen. Het is een plekje waar ze zich even kunnen verstoppen en stiekem plannen kunnen maken. De tenten bestaan in allerlei verschillende vormen en kleuren. Zo zijn er tipi’s, prinsessententen en een heleboel themahuisjes! Ben je nieuwsgierig geworden? Ga ze dan snel ontdekken!

De houten speelsets en garages staan garant voor uren speelplezier. Een speelset is telkens ontworpen rond een bepaald thema en is voorzien van heel wat accessoires. Voor diegene die hun techniek wat willen aanscherpen hebben we enkele mooie werkbanken. Deze stimuleren kinderen om oplossingen te zoeken voor de klusjes die ze willen aanpakken.

Daarnaast hebben we ook heel wat houten treinsets in de collectie gestoken. KidKraft heeft onder meer enkele treinsets die reeds op een tafel staan. Zo staat het speelgoed niet op de grond en kan je kind er gemakkelijk mee spelen. Het creëert meteen een aparte wereld dankzij de accessoires. Tuut tuut, laat de trein maar rijden!

Krijtborden zijn perfect voor de kleine kunstenaars! Aan de ene zijde is er een krijtbord, aan de andere zijde een whiteboard. Zo kunnen je kinderen meteen aan de slag. Bovendien is er ook een papierrol voorzien, zodat je er een echte schildersezel van kan maken! Neem vlug een penseel en wat verf en maak de mooiste schilderijen.

Wat dacht je van speelgoed uit karton? Je kan er heel creatief mee zijn! Daarom heeft Paperpod enkele leuke constructies ontworpen die je zelf gemakkelijk in elkaar kan zetten. Zo is er bijvoorbeeld het poppenhuis, de raket of het speelhuis. Je kinderen kunnen er met wat knutselgerei een persoonlijk plekje van maken. Waar wacht je nog op?