40%korting
Uw taalkeuze:

Veiligheid voor kinderen

Veiligheid

Filter op
Merk
  1. (1)
  2. (11)
  3. (1)
  4. (1)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 14 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 14 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Niet alleen buitenshuis maar ook binnen is de veiligheid van onze kinderen zeer belangrijk. Het is onmogelijk om kinderen altijd in het oog te houden. Daarom bieden we bij KinderenKoning enkele producten aan die de veiligheid van uw kind kunnen verhogen.

Omdat kinderen soms sneller lopen dan we denken is er de “Mommy, I’m here child locator”. Dit product zorgt ervoor dat je je kind nooit meer uit het oog verliest. Door middel van een sleutelhanger en ontvanger in de vorm van een teddybeer kan je geluiden gebruiken om je kind snel terug te vinden. Dit is ideaal voor kinderen die wel eens wat verder weg durven lopen.

Victor Veilig is een zeer bekend figuur in de buurt van scholen. Dankzij reflecterende kleuren en een opvallend vlaggetje geeft hij aan dat bestuurders goed moeten opletten. Victor zorgt ervoor dat bestuurders trager rijden en alerter zijn omdat ze weten dat er mogelijk spelende of overstekende kinderen zijn.

Kiddy Guard let op je kind binnenshuis. De stijlvolle look zorgt ervoor dat het niet wordt aanzien als een standaard kinderhekje. Je kan hem bovenaan de trap plaatsen of in de doorgang van de deur. Dankzij een slim systeem kan het hekje automatisch dichtklikken. Zo hoef je niet meer achterom te kijken. Wanneer je het hekje openlaat, is het bijna onzichtbaar. Doordat het Kiddy Guard systeem binnenin oprolt, verdwijnt het hekje praktisch volledig.