Uw taalkeuze:

Voor de allerkleinsten online kopen? | KinderenKoning

Speelgoed voor baby's en peuters

Babyspeelgoed - Peuterspeelgoed
KK-Home-Blok9-babysoft
KK-Categorieoverzicht-hout8-baby
KK-Categorieoverzicht-baby3-inbad
KK-Categorieoverzicht-baby4-slofjes
KK-Categorieoverzicht-baby5-speeltapijt
KK-Categorieoverzicht-baby6-onderweg
KK-Categorieoverzicht-meubelen-wipstoelen
KK-Categorieoverzicht-baby-eetstoelen
KK-Categorieoverzicht-baby-schommelstoelen

Filter op
Merk
 1. (78)
 2. (3)
 3. (62)
 4. (5)
 5. (7)
 6. (5)
 7. (8)
 8. (86)
 9. (2)
 10. (1)
 11. (1)
 12. (8)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 266 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 266 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Grote collectie babyspeelgoed en peuterspeelgoed voor jouw oogappel

Voor de allerkleinsten heeft KinderenKoning allerlei leuke spullen samengebracht tot een grote collectie. Zowel baby’s als peuters zullen glinsteringen in de ogen krijgen bij het zien van al dat leuks. Zacht babyspeelgoed, peuterspeelgoed, babspeelgoed, slofjes, speeltapijten of speelgoed voor onderweg ... Bij ons vind je het allemaal!

Zacht babyspeelgoed is oh zo schattig!

Leuk cadeautje kopen voor baby’tjes? Dan zit je bij KinderenKoning goed! In ons gamma is er een heleboel babyspeelgoed om te ontdekken. Deze leuke spulletjes zijn speciaal ontworpen om tot de verbeelding te spreken. Natuurlijk is het speelgoed zeer zacht, zodat je baby alle vormen, kleuren en stoffen veilig kan ontdekken.

Peuterspeelgoed om al spelend bij te leren

Verder heeft KinderenKoning ook een ruim aanbod aan peuterspeelgoed. Dit speelgoed is ontworpen zodat al spelenderwijs bijgeleerd kan worden. Zo verkrijgen peuters heel wat inzicht wanneer ze torens bouwen. Dankzij puzzels, magneetspelletjes en blokken leren peuters niet alleen heel wat bij, maar hebben ze ook uren ontdekkingsplezier!

Badspeelgoed zorgt voor extra bad-pret!

Wil je in bad gaan veel leuker maken? Kid O heeft enkele spullen ontworpen waarmee kinderen in bad kunnen spelen. Ze maken zelfs geluid en geven licht! Daarnaast is er ook het regenwolkje van Pluï, dat kinderen laat kennismaken met water, lucht en zwaartekracht. Verder zijn er nog een heleboel badsets van Lilliputiens en super leuke spulletjes van Haba en Skiphop beschikbaar.

Baby’s kunnen lekker spelen en ontspannen op speeltapijten

Speeltapijten zijn een aanrader voor alle baby’s. Er kan op gespeeld of gerust worden. Ontdekken is de boodschap! Terwijl je kindje in zijn park of bedje ligt zijn er de parkmobielen. Deze kunnen vastgemaakt worden zodat de figuurtjes in de lucht fladderen.

Warme voetjes gegarandeerd met de slofjes voor baby’s

KinderenKoning heeft ook leuke babyslofjes. Deze vormen een uitstekend cadeau voor jonge ouders. De slofjes van Lilliputiens hebben allemaal een vorm van een leuk diertje, waardoor ze er extra leuk uitzien! Bovendien wil je koude voetjes toch voorkomen?

Speelgoed voor onderweg laat de tijd vooruit vliegen

Ben je onderweg met je kindje? Ook dan zijn er heel wat dingen die ontdekt kunnen worden. De personages van Lilliputiens liften graag mee om je kindje gezelschap te houden. Ook de kleurrijke slingers van Haba moeten gezien worden! Kinderen nemen graag hun speelgoed mee in de wagen. Zo kunnen ze gewoon verderspelen. Dankzij de creatieve oplossing van Lilliputiens kunnen alle spullen zelfs in de auto opgeruimd worden! Bovendien kan je de panelen gemakkelijk opplooien zodat ze meegenomen kunnen worden. Babyspeelgoed voor in de auto, een echte aanrader!

Babyspeelgoed of peuterspeelgoed online bestellen

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend.