40%korting
Uw taalkeuze:

Voor de allerkleinsten

Babyspeelgoed - Peuterspeelgoed
KK-Home-Blok9-babysoft
KK-Categorieoverzicht-hout8-baby
KK-Categorieoverzicht-baby3-inbad
KK-Categorieoverzicht-baby4-slofjes
KK-Categorieoverzicht-baby5-speeltapijt
KK-Categorieoverzicht-baby6-onderweg

Filter op
Merk
 1. (73)
 2. (6)
 3. (5)
 4. (48)
 5. (3)
 6. (1)
 7. (2)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 153 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 153 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Voor de allerkleinsten heeft KinderenKoning allerlei leuke spullen samengebracht tot een grote collectie. Zo is er een heleboel babyspeelgoed om te ontdekken. Deze leuke spulletjes zijn speciaal ontworpen om tot de verbeelding te spreken. Natuurlijk is het speelgoed zeer zacht, zodat je baby alle vormen, kleuren en stoffen veilig kan ontdekken.

Verder heeft KinderenKoning ook een ruim aanbod aan peuterspeelgoed. Dit speelgoed is ontworpen zodat al spelenderwijs bijgeleerd kan worden. Zo verkrijgen peuters heel wat inzicht wanneer ze torens bouwen. Dankzij puzzels, magneetspelletjes en blokken leren peuters niet alleen heel wat bij, maar hebben ze ook uren ontdekkingsplezier!

Wil je in bad gaan veel leuker maken? Kid O heeft enkele spullen ontworpen waarmee kinderen in bad kunnen spelen. Ze maken zelfs geluid en geven licht! Daarnaast is er ook het regenwolkje van Pluï, dat kinderen laat kennismaken met water, lucht en zwaartekracht. Verder zijn er nog een heleboel badsets van Lilliputiens beschikbaar.

Speeltapijten zijn een aanrader voor alle baby’s. Er kan op gespeeld of gerust worden. Ontdekken is de boodschap! Terwijl je kindje in zijn park of bedje ligt zijn er de parkmobielen. Deze kunnen vastgemaakt worden zodat de figuurtjes in de lucht fladderen.

KinderenKoning heeft ook leuke slofjes voor baby’s. Deze vormen een uitstekend cadeau voor jonge ouders. Bovendien wil je koude voetjes toch voorkomen?

Ben je onderweg met je kindje? Ook dan zijn er heel wat dingen die ontdekt kunnen worden. De personages van Lilliputiens liften graag mee om je kindje gezelschap te houden. Ook de kleurrijke slingers van Haba moeten gezien worden! Kinderen nemen graag hun speelgoed mee in de wagen. Zo kunnen ze gewoon verderspelen. Dankzij de creatieve oplossing van Lilliputiens kunnen alle spullen zelfs in de auto opgeruimd worden! Bovendien kan je de panelen gemakkelijk opplooien zodat ze meegenomen kunnen worden. Al het favoriete speelgoed, zo bij de hand!