Uw taalkeuze:

Speeltapijten en parkmobiel online kopen? | KinderenKoning

Speeltapijten en parkmobiel

Speeltapijten en parkmobiels

Filter op
Merk
 1. (10)
 2. (2)
 3. (1)
 4. (1)
 5. (1)
 6. (4)
 7. (2)
 8. (12)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 33 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 33 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Speeltapijten voor spelen en zalig relaxen

De speeltapijten van Lilliputiens zijn een echte aanrader. Je kindje kan erop liggen en wat spelen, rusten of zelfs slapen. Allen zijn ze opgevuld met een zacht en dik kussen zodat jouw baby ongetwijfeld als een engeltje kan liggen! Verder hebben de kussens ook telkens accenten die door je kindje ontdekt kunnen worden. Bovendien zijn er verschillende kleurtjes die je kindje kan bewonderen. Alle speeltapijten kunnen gemakkelijk opgevouwen worden en verplaatst worden dankzij 2 handvaten. Bekijk hier alle speeltapijten van Lilliputiens >

Kinder draaimolen van Lilliputiens

Daarnaast zijn er ook nog enkele mobielen verkrijgbaar. De schommelende draaimolen kan vastgezet worden dankzij een zuignapje. Hij is zeer flexibel en kan hierdoor naar alle kanten wiegen. De omkeerbare hoed past zich aan aan de situatie. Hierdoor kan de draaimolen zowel aan een tafel vastgemaakt worden alsook verticaal tegen de autoruit.

Speelmat van Skip Hop kopen?

Ook Skip Hop heeft een schattig speeltapijt waarbij vanalles te beleven valt. Het speelmatje heeft een super toffe print met 4 hangende speeltjes in de vorm van grappige diertjes. Baby’s zullen vol verwonderig en fascinatie kijken naar al dat leuks!

Speeltapijt online bestellen

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend.