Sevylor - Puddle Jumper Zwemvest - Rode Watermeloen

Referentie
2000034070
NIET OP VOORRAAD
Dit product is momenteel niet direct leverbaar vanuit Sevylor. De verwachte leverdatum is 01/03/2020.
€ 24,00

Sevylor - Puddle Jumper Zwemvest - Rode Watermeloen

Gun je kind het ultieme plezier tijdens het zwemmen en geef ze de veiligheid die ze nodig hebben met deze innovatieve zwembandjes. Je grote jongen of meisje draagt comfortabel de Red Watermelon Puddle Jumper zwemvest rond hun armen en borst. Puddle Jumper zwembandjes zijn erg veilig omdat ze niet alleen de armen ondersteunen, maar ook de borst. De zwemvesten voor kinderen zijn zo ontworpen dat jouw kind niet kopje onder kan gaan. Naast het feit dat ze comfortabel en veilig zijn, zijn de Puddle Jumpers zwemvesten ook erg aangenaam en plezierig! De zwemvesten zijn verkrijgbaar in 5 prachtige kleuren en leuke ontwerpen.

De kenmerken van een Sevylor Puddle Jumper zwemvest op een rij:
✔ Geschikt voor kinderen tussen 15 en 30 kg
✔ 100% PVC
✔ Gemakkelijk te dragen en comfortabel om te dragen
✔ Ondersteunt zowel borst als armen
✔ Uw kind leert in balans te komen
✔ Verkrijgbaar in 5 prachtige ontwerpen

Over Sevylor

Sevylor probeert alle mensen buitengewone waterpret te laten beleven. Om dit ultieme doel te bereiken, brengt Sevylor opblaasbare watersport- en vrijetijdsartikelen van excellente kwaliteit op de markt. Gevierde producten zijn onder andere boten, kayaks, SUP's en Puddle Jumpers.

Sevylor heeft al internationaal succes sinds 1949 en is sindsdien trots om een belangrijke speler op het gebied van watersport te zien. Sevylor staat synoniem voor productontwikkeling en voortdurende innovatie.

Meer informatie
EAN 3138522109592
Kleur Rood
Merk Sevylor
materiaal Kunststof
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sevylor - Puddle Jumper Zwemvest - Rode Watermeloen