3 outfits die jij en je zoon geweldig zullen vinden

Outfits Jongens

De perfecte outfit uitkiezen is niet altijd simpel. Je zoon wilt dit bovendien graag zelf doen. Hij is tenslotte al een grote jongen. Toch ben je soms niet helemaal akkoord met wat hij uitgekozen heeft. Klinkt dit bekend in de oren? Ik ga proberen om jullie discussies weg te toveren. Daarom deel ik vandaag 3 outfits voor jouw zoon. Zo is hij meteen klaar voor verschillende situaties. Kwaliteitsvolle kledij die gemakkelijk zit en er leuk uitziet. De ultieme droom vind je niet?

Bampidano

Bampidano
 

Een dagje buiten spelen is helemaal geen probleem. Een fleurige t-shirt is alles wat je nodig hebt. Combineer vlug met een gemakkelijke broek waarin hij kan rennen, kruipen en klauteren.

De kleren van Bampidano zijn speciaal ontworpen voor de actievelingen. Niets houd je nog tegen om te bewegen. Alles draait rond comfortabele kleding. De collectie van Bampidano zit vol met verschillende leuke stofjes, kleuren en prints.

Je hoeft geen uren te surfen om deze look te vinden. Klik gewoon even op de foto’s hieronder.

Er is ook een mogelijkheid om af te wisselen met lange mouwen of een short. Zo behoud je de look maar kies je zelf hoe warm of luchtig de outfit zal worden. In deze outfit kan je zoon alles aan.

Totaalprijs van de outfit op de foto €64,90 nu €48,90

T-shirt met v-hals
 
Joggingbroek
Sweater
 
Joggingshort

Bekijk de volledige collectie van Bampidano.

Moodstreet

Moodstreet
 

Naar school gaan in een outfit van Moodstreet, dat is helemaal geen probleem.

In de lente zijn de temperaturen niet altijd even voorspelbaar. De ene dag vertrek je met een jas, de andere dag gewoon in je t-shirt. Om zeker te zijn stuur je je zoon met een cardigan naar school.

Een lange grijze broek beschermt de jonge beentjes tegen regen en wind. Er is niets vervelender dan een broek die je elke keer moet optrekken. Gelukkig houdt een riem de broek op zijn plaats.

Totaalprijs van de outfit €94,90 nu €71,90

Cardigan met kap
 

Bekijk de volledige collectie van Moodstreet.

LCEE

LCEE
 

Volgende week een feestje gepland? Of toevallig een goede vriend(in) die in het huwelijksbootje stapt? Bijna vergeten! Binnenkort houden honderden kindjes hun communiefeestje. Geen nood, het merk LCEE is het antwoord.

Jonge knaapjes zijn in enkele klikken perfect gekleed voor alle gelegenheden. Een klassieke look is verzekerd, net zoals de sportieve touch. Dan kan je je nu focussen op de kledij van de papa. Die gaat er net zo goed willen uitzien als jullie zoon!

Totaalprijs van de outfit €154,85 nu €116,85

Cardigan Intarsia
Overhemd
Broek met 5 zakken

Bekijk de volledige collectie van LCEE.

donderdag 2 maart 2017