3 tips voor de perfecte meisjesoutfit

Outfits

De kleren die meisjes dragen zijn zeer belangrijk. Zij zijn immers de prinsessen van onze wereld. De mening van een prinses komt echter niet altijd overeen met de mening van een mama. Wat als ik dat een klein beetje probeerde te veranderen? Ik deel vandaag 3 outfits voor verschillende situaties. Ik ben er zeker van dat je ze mooi zal vinden. Je dochtertje zal ze graag dragen, want alle kleren zijn heel comfortabel. Ze zijn ook nog eens van goede kwaliteit.

Bampidano

Bampidano
 

Jolie. Dat is precies wat ik denk wanneer ik deze foto zie. Een vrolijke lentedag die opgefleurd wordt door lachende kindergezichtjes en kleurrijke kleren. Bampidano ontwerpt enkel kleding in stofjes die comfortabel aanvoelen. Een donkerblauwe t-shirt met slechts een simpel woordje. Toch omschrijft ‘Jolie’ perfect de Bampidano looks.

Een fel rokje trekt alle aandacht naar jouw prinses. Een koordje zorgt ervoor dat je de breedte wat kan aanpassen. Dan kan haar rokje niet afzakken.

Voelt je dochter zichzelf comfortabeler in een broek? Geen zorgen, de short en het rokje kan je makkelijk omwisselen. De look zal hetzelfde blijven.

Totaalprijs van de outfit €52,90 nu €39,90

Stijlvolle t-shirt
Sweaterstof rok met streep
Sweaterstof broek met streep

Bekijk de volledige collectie van Bampidano.

Moodstreet

Moodstreet
 

Hola señorita! Het is geen toeval dat Moodstreet deze collectie op Cuba geïnspireerd heeft. Elke collectie word ik opnieuw verrast. Deze look bestaat uit een shortje dat kan fladderen in de wind en een topje met een zachte poederroze tint.

Wist je trouwens dat Moodstreet ook denkt aan het milieu bij het maken van hun kleding? De kleren worden met respect voor de mens en voor het milieu ontworpen en geproduceerd. Natuurlijk voldoen ze aan alle erkende kwaliteitslabels.

Totaalprijs van de outfit €74,90 nu €56,90

Hola t-shirt
Geplooide broek

Bekijk de volledige collectie van Moodstreet.

Le Chic

Le Chic
 

De wereld van Le Chic is een wereld die enkel rond meisjes draait. Deze collectie is eerder voor speciale gelegenheden. Le Chic ontwerpt kleding met Parijs in het achterhoofd. Dit heeft romantische looks tot gevolg.

Een cardigan zorgt voor flexibiliteit bij deze outfit. Indien het een beetje te warm wordt, kan je dochter deze gewoon uit doen! Het rokje heeft een spannende bovenkant. Zo blijft deze goed zitten.

Totaalprijs van de outfit €142,85 nu €107,85

Cardigan met bloemen
T-shirt met print
Rok met solide bovenkant

Bekijk de volledige collectie van Le Chic .

Ik ben al helemaal klaar voor de lente, jij toch ook?

Tot snel!

Lionel

woensdag 1 maart 2017