Uw taalkeuze:

Waarom KinderenKoning?

KinderenKoning is een webwinkel gespecialiseerd in duurzaam speelgoed voor kinderen. Voor ons ligt de focus volledig op kwaliteit! 

Sinds de oprichting in 2008 is KinderenKoning uitgegroeid van een kleine webshop tot een grote webwinkel waar iedereen toegang heeft tot een groot assortiment topspeelgoed, gepersonaliseerd speelgoed en een uitgebreide index van activiteiten die je kan doen met jouw kinderen.

Ons assortiment speelgoed hier opnoemen zou ons veel te ver leiden, maar KinderenKoning is zonder twijfel dé plaats om hoogwaardige loopfietsen, loopwagens, steps, hobbelpaarden, kinderhelmen, kinderkeukentjes, poppenhuizen, houten knikkerbanen, etc. te vinden! 

Wij werken samen met de volgende merken: Wheelybug, Early Rider, Wishbone, Kokua, Nutcase, Exit, Scratch, Micro, KidKraft, Kapla, Haba, Trunki, Kadee en nog veel meer! Allemaal merken waarvan wij weten dat ze hoge kwaliteit leveren, die wij nastreven.

Een fysieke winkel van KinderenKoning is er niet, maar je kan producten steeds afhalen in ons magazijn te Kontich. Twijfel je tussen 2 of meerdere modellen, dan helpen wij je natuurlijk graag om de juiste keuze te maken.

Daarnaast hebben we over de jaren heen een lijst opgesteld met kindvriendelijke activiteiten in Vlaanderen. Denk maar aan kindvriendelijke restaurants, binnenspeeltuinen, educatieve uitstappen, waterparken, kindermusea en nog veel meer!

Tenslotte hebben we nog een aantal partners die we aanraden en voldoen aan dezelfde hoge service- en kwaliteitsvoorwaarden: