Baghera - Speedster Roze - Loopauto

Niet op voorraad
SKU:
882
BESCHIKBAAR
Dit Baghera-product is beschikbaar. Houd rekening met een verlengde levertermijn van werkdagen.
€ 129,95

Baghera Speedster roze

De Baghera Speedster roze retro loopauto is misschien wel de meest flashy van al de Speedsters. Dit door het puur roze body en zachte roze accenten van de loopauto.  Het is de droom loopwagen voor elk jong meisje en zal zeker het hart van elke Barbie-fan stelen.

Belangrijkste punten van deze roze loopauto

  • Metalen frame voor duurzaamheid
  • Voor zowel binnen als buiten
  • Retro stijl en kleur
  • Personaliseerbaar

Jouw kind op een echte klassebak!

De Baghera speedsters zijn voornamelijk gebaseerd op auto’s uit de jaren ’50. Dit old school frame gecombineerd met typische fifties kleurencombinaties geeft de nieuwe generatie racepiloten een klassieke, trendy look.

Stijlvolle kwaliteit

De retro Speedster loopauto’s zijn geschikt voor kinderen van ongeveer 1 tot en met 4 jaar, maar ook oudere kinderen kunnen er hun plezier aan hebben. De Baghera Speedsters zijn gemaakt van metaal, waardoor ze door weer en wind kunnen gaan en met de juiste zorg generaties lang kan gebruikt worden. Het zitje van de loopauto is gemaakt van hoge kwaliteit kunststof met de textuur van leer, gevuld met een zachte gewatteerde vulling.

Alle materialen schreeuwen kwaliteit, en dat is ook waar Baghera voor staat.

Zowel binnen als buiten

Van binnen naar buiten of van buiten naar binnen, met de loopauto kunt u de tuindeur steeds weer open laten staan. De rubberen wielen zijn niet alleen geruisloos, ze behoeden de vloer voor strepen zodat de kids binnen of buiten kunnen rondrijden.

Een stijlicoon in je huis

Als de loopauto niet meer als loopauto wordt gebruikt door je kinderen, blijft het nog steeds een prachtig stijlicoon. Je kan met de Baghera Speedster pronken in jouw woonkamer, het ziet er goed uit en zal zeker de aandacht trekken. Uiteraard weerhouden we niemand van het aankopen van een Baghera loopauto met enkel het doel om hem tentoon te stellen ;).

Over Baghera

Het hoofddoel van Baghera bestaat eruit kinderen zich als een echte racepiloot of automobilist te laten voelen. Dit doel behalen ze door middel van loopauto’s die een old-school design hebben en van hoge kwaliteit zijn. Zo zijn de loopauto’s vooral eer betonen aan racewagens uit de jaren ’30; ’50. Kortom, Baghera produceert vintage loopauto’s voor een nieuwe generatie.

Specificaties

  • Leeftijd: 1-3 jaar

  • Materiaal: metaal

  • Afmetingen: L: 75cm; B: 25cm; H: 37cm

  • Rijhoogte: 26 cm

  • Gewicht: 5.5 kg

Meer Informatie
EAN 3474230008827
Kleur Wit, Roze
Merk Baghera
Materiaal Metaal
Lengte (in cm) 72.000000
Breedte (in cm) 13.000000
Hoogte (in cm) 37.000000