Blog

 1. Meteen leren fietsen met Wishbone bike

  Meteen leren fietsen met Wishbone bike

  Nog wat wankel op de pootjes uhm beentjes? Zelfstandig rechtop staan en wandelen is niet zo makkelijk. Als leeuwenwelpje duurde het wel even voordat ik stevig op mijn voetjes stond, maar na veel oefenen lukte het eindelijk! En zo gaat het ook lukken voor jouw mini mensje met de loopfietsen van Wishbone Design.

  Lees meer »
 2. 12 tips om veilig op de trampoline te springen

  12 tips om veilig op de trampoline te springen

  Trampolinespringen vind ik zo leuk! Alleen ben ik soms wat overenthousiast waardoor het gevaarlijk kan worden. Daarom is het belangrijk om er alles aan te doen om ongelukken te vermijden. Ik deel jou graag mijn tips mee om veilig op de trampoline te springen.

  Lees meer »
 3. Vind de trampoline die bij jou past

  Vind de trampoline die bij jou past

  Oh wat leuk dat je een trampoline in huis wilt halen. Weet je al welke dat je wilt? Ja, er is echt wel heel veel keuze. Zo heb je trampolines in verschillende vormen, maten en zelfs opbouw. Geen stress want ik help je graag met enkele tips om de juiste knoop door te hakken.

  Lees meer »
 4. Trampolinespringen, gezond of niet?

  Trampolinespringen, gezond of niet?

  Wil je jouw kind weghalen van de TV of computer? Zet dan een trampoline in de tuin! De trampoline is een gezond alternatief waarmee jouw kind zich enorm mee kan amuseren.

  Lees meer »
 5. 7 tips voor het starten van een geweldig schooljaar!

  7 tips voor het starten van een geweldig schooljaar!

  Het nieuwe schooljaar gaat weer bijna beginnen! Hoogtijd om je te gaan voorbereiden. Met behulp van deze tips ga jij er een geweldig jaar van maken!

  Lees meer »