Blog

 1. 5 toffe kerstactiviteiten voor kinderen én ouders

  5 toffe kerstactiviteiten voor kinderen én ouders

  It’s almost Christmas time! En dat betekent gezellig samen eten, leuke cadeautjes krijgen en uiteraard genieten van de kerstvakantie. Weet je nog niet wat je tijdens die twee weken gaat doen? Wij hebben wel enkele ideeën die we graag met je delen.

  Lees meer »
 2. Meteen leren fietsen met Wishbone bike

  Meteen leren fietsen met Wishbone bike

  Nog wat wankel op de pootjes uhm beentjes? Zelfstandig rechtop staan en wandelen is niet zo makkelijk. Als leeuwenwelpje duurde het wel even voordat ik stevig op mijn voetjes stond, maar na veel oefenen lukte het eindelijk! En zo gaat het ook lukken voor jouw mini mensje met de loopfietsen van Wishbone Design.

  Lees meer »
 3. 12 tips om veilig op de trampoline te springen

  12 tips om veilig op de trampoline te springen

  Trampolinespringen vind ik zo leuk! Alleen ben ik soms wat overenthousiast waardoor het gevaarlijk kan worden. Daarom is het belangrijk om er alles aan te doen om ongelukken te vermijden. Ik deel jou graag mijn tips mee om veilig op de trampoline te springen.

  Lees meer »
 4. Vind de trampoline die bij jou past

  Vind de trampoline die bij jou past

  Oh wat leuk dat je een trampoline in huis wilt halen. Weet je al welke dat je wilt? Ja, er is echt wel heel veel keuze. Zo heb je trampolines in verschillende vormen, maten en zelfs opbouw. Geen stress want ik help je graag met enkele tips om de juiste knoop door te hakken.

  Lees meer »
 5. Trampolinespringen, gezond of niet?

  Trampolinespringen, gezond of niet?

  Wil je jouw kind weghalen van de TV of computer? Zet dan een trampoline in de tuin! De trampoline is een gezond alternatief waarmee jouw kind zich enorm mee kan amuseren.

  Lees meer »
Pagina