Blog

 1. Veilig én good-looking de straat op met Gofluo

  Gofluo collectie

  Veilig, comfy én stijlvol in fluo? Met de Gofluo bodyglowers trek je met plezier een fluohesje aan! Deze jasjes hebben flatterende pasvormen, smaakvolle tinten en leuke motieven. Ontworpen met oog voor jouw persoonlijke (levens)stijl en komen in verschillende kleurtjes en maten.

  Lees meer »
 2. Het KinderenKoning Lazy Weekend!

  screenshot

  Dit weekend krijg je 10% korting op het ganse gamma van KinderenKoning! Het weekend van 24 – 26 mei wordt dus de ideale moment om uw voorraad zomerspeelgoed in te slaan! Ideaal bijvoorbeeld wanneer u een voetbalgoal of trampoline heeft die aan vervanging toe is!

  Lees meer »
 3. Meteen leren fietsen met Wishbone bike

  wishbone-red

  De eerste zonnestralen schijnen door de ramen naar binnen. Dat betekent dat de lente eraan zit te komen! Binnenkort kunnen kindjes weer uren buiten spelen. Laatst zag ik een kindje op een houten fiets. Een vroege vogel als je het mij vraagt. Hij kon waarschijnlijk niet langer wachten. Wat was hij blij met zijn loopfiets. Ik schat dat hij maar 2 jaar oud was.

  Zijn loopfietsje was van het merk Wishbone Design. Zij maken zowel loopfietsen als loopwagens uit hout.

  Lees meer »
 4. 12 tips om veilig op de trampoline te springen

  banner-klein-trampoline2

  Veel kinderen vinden trampolinespringen zeer leuk. Daardoor durft het er soms al eens wat wilder aan toe te gaan. Dan is een ongeluk snel gebeurd! Het is dan ook belangrijk om zo veel mogelijk preventieve maatregelen te nemen om eventuele ongelukken te vermijden. Vandaag delen we enkele tips die jou en je kinderen kunnen helpen om veilig op de trampoline te springen.

  Lees meer »
 5. Gezocht: de trampoline die bij u past!

  banner-klein-trampoline

  Je hebt beslist dat je graag een trampoline wil aanschaffen. Dan is de vraag welke je zult kiezen. Er zijn een heleboel mogelijkheden! Verschillende vormen, maten, inbouw of opbouw, … Geen zorgen! Hier zijn enkele tips die je kunnen helpen om de knoop door te hakken.

  Lees meer »
 6. Trampolinespringen, gezond of niet?

  banner-klein-trampoline

  Waarom zou je een trampoline aanschaffen? Is het je al opgevallen dat kinderen meer en meer tijd binnenshuis doorbrengen? Tv, iPad, computer, … het zijn allemaal schermen waar kinderen uren aan vastgekluisterd kunnen zitten. Een trampoline is een gezond alternatief om je enorm te amuseren!

  Lees meer »
 7. De leukste activiteiten voor tijdens de zomervakantie!

  lionel

  Het is weer zover, zomervakantie! Genoeg tijd dus voor leuke zomerse activiteiten. Lionel heeft de leukste activiteiten voor jong en oud uitgezocht!

  Lees meer »
 8. Black Friday Weekend bij Kinderenkoning

  Tijdens het Black Friday Weekend van 23 november tot 25 november 2018 zijn er heel wat promoties. Ontvang 10% korting op de hele webshop! Lionel heeft ook onze superdeals voor jou opgelijst.

  Lees meer »
 9. 7 tips voor het starten van een geweldig schooljaar!

  lionel

  Het nieuwe schooljaar gaat weer bijna beginnen! Hoogtijd om je te gaan voorbereiden. Met behulp van mijn tips ga jij er een geweldig jaar van maken!

  Lees meer »