Meteen leren fietsen met Wishbone bike

Nog wat wankel op de pootjes uhm beentjes? Zelfstandig rechtop staan en wandelen is niet zo makkelijk. Als leeuwenwelpje duurde het wel even voordat ik stevig op mijn voetjes stond, maar na veel oefenen lukte het eindelijk! En zo gaat het ook lukken voor jouw mini mensje met de loopfietsen van Wishbone Design.


Wishbone Design, wie is dat?

wishbone design

Wishbone Design is een Nieuw-Zeelands familiebedrijf dat leuke loopwagens en fietsen maakt voor zowel beginnende stappertjes als voor grotere actieve kids tot 5 jaar. Al hun loopfietsen en wagentjes zijn ook gemaakt van duurzame materialen waarbij ze design niet uit het oog verliezen. Klinkt goed niet?


Welke loopfietsen en loopwagens hebben ze voor kinderen?

wishbone bikes

O, er zijn heel wat fijne fietsen waaruit jij kan kiezen. Zo zijn er loopfietsen met drie wielen, loopfietsen met twee wielen, een 3-in-1 wagen en de flips. Ik overloop ze even één voor één zodat je weet welke jouw mini mensje nodig heeft.

Loopfietsen met drie wielen

Voor de beginnende stappertjes zijn de loopfietsen met drie wielen een goede keuze. Deze loopfiets helpt kindjes vanaf 1 jaar met zelfstandig rechtop staan en wandelen. En van zodra ze stevig op hun beentjes staan, kan je deze driewielige fiets omvormen tot een tweewielige fiets waardoor ze nog geschikt zijn voor kindjes tot 6 jaar. Jarenlang fietsplezier dus!

Loopfietsen met twee wielen

De ideale loopfiets voor kindjes van 18 maanden tot 6 jaar. Op deze fiets leert jouw mini mensje balanceren en rijden op een fiets. Lukt het toch niet zo goed op twee wieltjes? Dan kan je het fietsje nog omvormen naar een driewieler dankzij het apart te verkrijgen Trike Kit.

3-in-1 wagen

De 3-in-1 wagen is echt mijn favoriet en wordt dat vast en zeker ook van jouw mini mensje. Dit wagentje kan je gebruiken als een klassiek trekwagentje, als coole zeepkist of als hippe voeten-op-de-grond-wagen. Je kan er dus aan trekken, mee duwen, sturen en zoveel meer. Leuk toch?

Flips

De Flip is een duwkar, schommelpaard en loopfiets in één. Perfect voor de eerste stapjes van je kindje. Dit wagentje verbetert het evenwicht en de motorische vaardigheden van je kindje evenwicht. En nog het leukste van allemaal: je kan zelf een unieke kleurencombinatie samenstellen met de apart verkrijgbare onderdelen.


Kan ik mijn Wishbone bike personaliseren?

wishbone accessoires

Absoluut! Om er een eigen toets aan te geven kan je er leuke stickers opplakken. Kleurrijke bloemetjes of stoere vlammen zijn altijd in de mode. Bovendien kan je ook de stuurgrips en zadelhoezen aanpassen. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en maken de fiets helemaal af.

Kan je niet meer wachten om je mini mensje een Wishbone bike of flip te geven? Check dan snel alle fietsjes op KinderenKoning en kies jouw favoriet uit!


Ontdek de Wishbone collectie


Tot snel, Lionel