Exit - Galaxy Portable Basket

Niet op voorraad
SKU:
46.05.10.00
BESCHIKBAAR
Dit EXIT Toys-product is beschikbaar. Houd rekening met een verlengde levertermijn van werkdagen.
€ 629,00

Het Galaxy portable basketball systeem is uniek in zijn soort. Het combineert gebruiksgemak, kwaliteit en design!

De Galaxy heeft een uniek systeem waarmee de basket in enkele seconden op de gewenste hoogte versteld kan worden. Je trekt aan de bedieningsknop en met de groene handle schuif je het systeem op de gewenst hoogte. De bedieningsknop vergrendelt zicht automatisch. En hiervoor is er ook nog eens weinig kracht nodig, waardoor zelfs kinderen de juiste hoogte kunnen instellen. Zo kan op elk moment gekozen worden voor de juiste hoogte. Of er nu kleine kinderen basketballen, of volwassenen.

De EXIT Galaxy Basketbal is maar liefst verstelbaar in 5 verschillende hoogtes: 230cm / 245cm / 260cm / 285cm / 305cm (wedstrijdhoogte senioren) De Galaxy portable is uitgerust met een uniek verrijdbaar frame waar de contragewichten in liggen. Bij 'normale' verrijdbare systemen moet vaak het hele systeem eerst gekanteld worden voordat deze verplaatst kan worden. Dit is niet eenvoudig en soms zelfs gevaarlijk, zeker voor kinderen. het Galaxy frame is echter uitgerust met 3 wielen en kan zonder te kantelen op eenvoudige wijze verplaatst worden. Het zwenkwiel aan de voorzijde maakt het sturen eenvoudig. Hierbij maakt de voorste handgreep het sturen en verrijden extra makkelijk. Ook hier geldt dat zelfs kinderen het systeem kunnen verplaatsen .

Het frame is uitgerust met een afsluitbare, flexibele en weersbestendige hoes, waarin 3 contragewichten worden geplaatst. Deze contragewichten kunnen worden gevuld met zand. Hierdoor blijft het systeem dan ook stevig staan. (55 kg per contragewicht. Hierdoor bedraagt het totale contragewicht ongeveer 165 kg) En in tegenstelling tot de systemen met een plastic voet met water, heeft de Galaxy geen last van lekkages, schade na een vorstperiode en blijft het altijd veilig staan!

Het robuuste frame (ø89mm!), de versterkte basketbalring en stalen achterbord met PC board staan garant voor urenlang speelplezier! Voor het vullen van de 3 bijgeleverde zandzakken die u vervolgens in de daarvoor bestemde hoes plaatst, blijft hij ook nog eens stevig staan! De EXIT Portable Basket is ook verkrijgbaar met een dunkring (artikelnr 46.05.11.00) ipv een vaste ring.

De EXIT Galaxy Basketbal is door de mooie vormgeving en de rustige kleurstelling een aanwinst voor de tuin of oprit.

Meer Informatie
EAN 8718469463930
Kleur Zwart
Merk EXIT Toys
Materiaal Metaal
Hoogte (in cm) 305.000000