Kid O - Duikboot Geel - Badspeeltje

Nog 2 beschikbaar
Referentie
5010451
OP VOORRAAD
Vandaag voor 12:00 besteld, donderdag 19/09/2019 geleverd (in Zuid Nederland normaal 1 werkdag vroeger)
€ 25,95

Ontdek met deze duikboot de mogelijkheden van water. Giet het water over het rad en het gaat draaien of blaas door de telescoop en er komen bubbels. En laat het water wegstromen door de gaten in de romp. Maar hoe zit deze speelgoedduikboot in elkaar? In bad gaan wordt een ontdekkingsreis met deze duikboot.

Het perfecte schip voor uren speelplezier in bad. Deze duikboot bestaat uit 4 stukken waarmee je apart in het water kan spelen. De vlakke bodem maakt het mogelijk om de duikboot op de rand van het bad te plaatsen. Helpt de ontwikkeling van de motoriek, verbeelding, en zintuiglijke ervaring.


Kid O is gebaseerd op het STEM-principe.

STEM Staat voor Wetenschap (Science), Technologie (Technology), Bouwkunde (Engineering) en Wiskunde (Math). Kom helemaal tot rust met de typische geluiden van zeemeeuwen en golven terwijl het licht van de boot wordt weerkaatst op het water. Kinderen ontdekken dat ze de gekleurde figuurtjes op de plaats met de juiste kleur moeten zetten, zo worden het meisje en de jongen de aan/uit knopjes en kan zo de licht-en geluidssterkte geregeld worden.

Meer informatie
EAN 0843583003866
Kleur Wit, Geel
Merk Kid O
materiaal Kunststof
Lengte (in cm) 23.0000
Breedte (in cm) 8.4000
Hoogte (in cm) 13.3000
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kid O - Duikboot Geel - Badspeeltje