AXI

Axi maakt prachtige speelhuisjes en speeltuigen waar de kinderen zich volledig in uit kunnen leven. De speelhuisjes zijn vervaardigd uit stevig cederhout, zijn piekfijn afgewerkt en passen dankzij hun mooie uiterlijk in elke tuin. De speeltuigen van Axi blijken op hun beurt een zeer slimme aankoop, aangezien de mogelijkheden eindeloos zijn; je kan er tal van sporten mee beoefenen én leuk mee schommelen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Speelhuisjes van Axi

In een Axi speelhuis kan je spelen, klimmen, glijden en ontdekken. Het ene huisje heeft een veranda, het andere een glijbaan, een schommel of zelfs een zandbak! Met uitzonderlijke details brengt Axi de kinderfantasie tot leven. Maximaal speelplezier gegarandeerd!

Over het merk Axi 

Axi vindt het belangrijk om een leuke omgeving te creëren waar de fantasiewereld van kinderen werkelijkheid wordt. En dit gebeurt bij Axi op een uiterst duurzame manier. Daarom zijn de speelhuisjes van Axi stevig gebouwd en bestand tegen wisselende weersomstandigheden. De mooie houten designs passen bovendien goed in de natuurlijke omgeving van de achtertuin. Groot of klein, voor iedere tuin kan je een geschikt huisje vinden! Bekijk hier alle Axi speelhuisjes >

Waarom kiezen voor Axi?

Ook al is het een speelhuis voor een kind, de kwaliteitseisen van de ouders zijn ze bij AXI niet vergeten! Zo zijn de huizen veilig en makkelijk te monteren, volledig glad en compleet afgewerkt. Het risico op gekneusde vingers is geminimaliseerd door de schuine afwerking van de raamkozijnen. Een magneet zorgt op een veilige manier voor het sluiten van de ramen en deuren.

Alle AXI speelhuizen zijn gemaakt uit het duurzame cederhout dat bestand is tegen natuurlijke schimmels, ongedierte en houtrot, zonder het toepassen van onnatuurlijke verduurzaming. Zowel Kinderenkoning als AXI vinden het belangrijk dat bij elke gekapte cederboom een nieuwe geplant wordt. Dankzij het zorgvuldig uitkiezen van de toeleveranciers wordt aan deze voorwaarde voldaan. Tot slot krijgt u 2 jaar garantie op de constructie en 5 jaar op het cederhout.

Verder heeft Axi nog enkele leuke speeltuigen voor jou in petto zoals een multi-inzetbaar toestel dat je kan gebruiken om te schommelen, voetballen, tennissen, badmintonnen of volleyballen.