Bontoy

Bontoy is een superleuk merk dat erg duurzame, kwalitatieve en leuk uitziende loopwagentjes vervaardigt waar alle kids dol op zijn. Enkele van de modellen van Bontoy zijn stiekem zelfs echte reiskoffers voor kinderen! Hoe cool is dat?

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Stijlvol onderweg met een coole Bontoy loopwagentje

Bontoy is een samenstelling van het Franse “bon” en en Engelse “Toy”, wat staat voor goed speelgoed. Het kadert de missie om goed en veilig speelgoed te produceren en het doel om kinderen gelukkig te maken.

Over het merk Bontoy

Opgericht in 2012, hebben ze bij Bontoy al verschillende loopwagens ontworpen. Het paradepaardje is de Bontoy Walvis. Dit pareltje biedt Kinderenkoning aan in verschillende kleuren: roze, muntgroen, zwart en blauw. Het groeit mee met de kinderen dankzij de verstelbaarheid en is enorm slijtvast. Een andere topper in het gamma is de Bontoy Traveller: een superleuke kinderkoffer voor kinderen die tevens ook dienst doet als loopwagen! Ontdek hier alle Bontoy loopauto’s >

Waarom kiezen voor Bontoy?

De loopwagentjes van Bontoy zijn zowel innovatief en origineel als vrolijk en hip. De designs ogen heel modern en de frisse kleuren maken het plaatje compleet. Een ander pluspunt is de veiligheid van de Bontoy. Door de ‘European CE Certification’ kan u er zeker van zijn dat deze loopwagen aan de strenge internationale veiligheidsnormen voldoet.
Bovendien is de Bontoy ook voorzien op de groei, waardoor hij gebruikt kan worden van 18 maanden tot 8 jaar! Hiervoor klik je hem gewoon in een hogere stand. Heel gemakkelijk en snel!