Buitenspeel

Met de uiterst fijne buitenspelletjes van Buitenspeel worden kinderen stevig gestimuleerd om... buiten te spelen natuurlijk! Het gamma is erg divers en uitgebreid, maar 1 ding staat vast: fun zullen de kids hier elke keer weer mee beleven!

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Buitenspeel spelletjes

'Play, move, learn!' – Hiermee wil Buitenspeel kinderen én volwassenen aanmoedigen om buiten te spelen. Met creatieve, educatieve en actieve buitenspelletjes leren kinderen samen te spelen, samen te werken en met elkaar om te gaan. Bij Buitenspeel gaan leren en fun altijd samen! In de collectie van Buitenspeel vind je onder andere klassieke spelletjes in een reuzegroot formaat (bv: vier-op-een-rij, dammen), leuke werpspellen (bv: Kubb en Mölkky), fantasierijke speeltenten en zo veel meer!

Over het merk Buitenspeel

Buitenspeel is ervan overtuigd dat bewegen, sporten en spelen van groot belang is. Net vanuit deze overtuiging is het merk in 2006 opgericht. Buitenspeel gelooft dat spelen goed is voor ieder mens, ongeacht de leeftijd. Daarbij doe je nieuwe ervaringen op die leiden tot het ontdekken en uitproberen van allerlei dingen. Een ontwikkeling van een nieuwe vaardigheid geeft uiteindelijk een boost voor het zelfvertrouwen! Daarom wil Buitenspeel graag iedereen zijn enthousiasme opwekken om naar buiten te gaan.

Waarom kiezen voor Buitenspeel?

Dankzij het creatieve team zijn de spellen altijd origineel en variëren ze van sportief tot creatief, van behendig tot slim, van samen spelen tot individueel, of van fun tot educatief! Het team van ontwerpers besteedt ook veel aandacht aan de productontwikkeling, het testen van de spellen en de kwaliteitseisen. Hierdoor wordt altijd de beste kwaliteit en veiligheid gegarandeerd.