Chillafish

Een loopauto die je om kan vormen tot een loopfiets, hoe cool klinkt dat? Chillafish heeft enkele leuke multifunctionele modellen in het gamma waar de kids dol op zullen zijn. Dankzij het meegroeiconcept zijn deze loopfietsjes/loopautootjes super populair en zijn geschikt voor kindjes vanaf 1 jaar.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ontdek het beste van twee werelden met Chillafish

Ontmoet Chilla… de “fish”. Dit stoere concept is een loopfiets en een loopauto ineen! Stap voor stap en al spelend de wereld ontdekken, wie wil dat nu niet? De multifunctionele Chilla ziet er ook nog eens leuk en vrolijk uit en wordt straks de beste buddy van je kids!

Over het merk Chillafish

Er was eens een vis die zo “cool” was dat zijn vrienden hem “Chill” noemden. Hij is niet de mooiste vis van ze allemaal, maar wel een hele slimme! Hij werd verliefd op de wondermooie vis, genaamd Bella. Zij was niet bepaald slim, maar dat vergat Chill meteen wanneer hij in haar ogen keek.

Chill en Bella waren een mooi koppel. Het duurde niet lang voor hun eerste kind geboren werd. Deze kleine vis had het uiterlijk van zijn moeder en de “brains” van zijn vader. Het was de perfecte mix tussen zijn twee ouders en ze besloten hem Chilla te noemen.

Chilla de “fish” groeide op en ging naar school om de Chillafish kwaliteiten, plezier, speelvol en schoonheid, te ontwikkelen. Na enkele jaren ervaring praatte hij met grote investeerders om zijn plannen van de Chillafish waarden aan de wereld te tonen en niet veel later was Chillafish geboren.

Waarom kiezen voor Chillafish?

Deze meegroeifiets ligt goed in de markt door de combinatie van kwaliteit en prijs. Doordat je de Chillafish kan omvormen van een driewieler naar een tweewieler, gaat deze jarenlang mee. Daarnaast kan je de loopauto uniek maken door ze te personaliseren met de naam van uw kind!