COUGAR

De Cougar speeltafels zien er erg blits en mooi uit en bovendien blinken ze uit dankzij de ergonomische designs die de opimale speelkwaliteit garanderen. Jarenlang speelplezier is verzekerd met de leuke Cougar speeltafels, zowel voor jong als oud!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Daag jouw vrienden uit op een Cougar Game!

Je hoeft straks de deur niet meer uit voor een gezellig potje airhockey, pool of tafelvoetbal! Met de Cougar Games ben je helemaal voorbereid op een gezellig familiefeestje of homeparty met de beste vrienden.

Over het merk Cougar

"Great games" is de slogan van Cougar speeltafels. Wij kunnen dit alleen maar bevestigen! De Cougar producten zijn van hoge kwaliteit en innovatief. Cougar zorgt ervoor dat de klassieke tafelspelen in een nieuw en modern design worden gestoken. Het assortiment bestaat uit voetbaltafels, airhockeytafels, duo-tafels (met aan de ene zijde een pooltafel en aan de andere een airhockeytafel) en pooltafels.

Waarom kiezen voor Cougar?

Cougar bied je alles wat je van een speeltafel mag verwachten. Door een zwaar en sterk onderframe kan je er zeker van zijn dat jouw tafel stabiel genoeg is. De tafel in hout-look is tevens uitgerust met synthetische pockets en hoekplaten van zwart aluminium, en de stootrand van hoogwaardig rubber garandeert een goede en nauwkeurige rebound. De Cougar Games zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze gemakkelijk tegen een stootje kunnen. Zo ben je verzekerd van de beste speelervaring bij jou thuis!