Haba

HABA is een meer dan 30-voudig Toys and Games Award winnaar en biedt een brede waaier aan speelgoed aan. Van baby’s tot kinderen in de lagere school, ze kunnen allemaal terecht bij HABA.

Producten 1-24 van 69

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Over het merk Haba

Kinderen zijn voor HABA het allerbelangrijkste. Het opvoeden van kinderen tot slimme en zelfstandige mensen is de taak van de ouders, maar ook van de broers en zussen, vrienden en vriendinnen. Leraren en leraressen hebben ook een belangrijke functie in de opvoeding van de kinderen.

HABA wil de kinderogen laten stralen. Dit proberen ze met hun doordacht speelgoed waarbij de kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan. HABA is een Amerikaans merk waarvan de producten geproduceerd worden in Duitsland. Duitsland staat bekend om zijn goede kwaliteit van producten, oftewel “Duitse degelijkheid”.

Waarom kiezen voor Haba?

De bedrijfsfilosofie van HABA is gebaseerd op één eenvoudig principe: kinderen zijn de belangrijkste dingen in het leven. Fundamentele waarden ontwikkelen, hen helpen onafhankelijk te worden en zich ontwikkelen tot creatieve en fantasierijke mensen, is niet de exclusieve taak van de ouders. HABA probeert met slim en innovatief speelgoed mee te helpen in de ontwikkeling van de kids.

Voor de allerkleinsten heeft HABA meerdere poppen in de aanbieding. Dit gaat van de kleding tot de huizen, maar ook de poppen zelf! Daarnaast kunnen zij zich ook kostelijk amuseren met onze HABA blokken. Dit spel biedt u en uw kind gegarandeerd uren speelplezier. Voor de kleine jongens hebben we de coole HABA Knikkerbaan. Is uw kind niet in de ban van knikkerbanen maar houdt hij van muziek? Ga dan voor de HABA muziekinstrumenten! Het kan natuurlijk ook zijn dat uw kind eerder een avontuurlijk type is, maar wat is een avontuur zonder een verrekijker? Inderdaad, niet veel. Kies daarom voor de handige HABA Verrekijker met tas! U ziet het, HABA biedt oneindig veel speelmogelijkheden voor uw kind. Ontdek het zelf en neem een kijkje in ons assortiment.

Het ruime gamma van Haba ontdekken

Benieuwd naar al hun superkwalitatief speelgoed? Scroll dan zeker even naar boven of klik op een van de onderstaande pagina’s!

Alle Zaklampen en Nachtlampjes van Haba >

Alle Zitzakken van Haba >

Alle Opbergmanden van Haba >

Alle Tapijten van Haba >

Alle spiraalmobielen van Haba >

Al het Peuterspeelgoed van Haba >

Al het Babyspeelgoed van Haba >

Alle Poppen van Haba >

Terra Kids en buitenspeelgoed van Haba >

Alle Speeltenten van Haba >

Alle Muziekinstrumenten van Haba >

Alle Knikkerbanen van Haba >

Alle houten constructie speelgoed van Haba >

Alle Bouwblokken van Haba >

Alle Puzzels en Rijgspellen van Haba >