Hape

Hape brengt een ongelofelijk aanbod van supercool houten speelgoed op de markt waar de kinderen naar zullen smachten. Het uitgebreide aanbod is erg divers, maar 1 ding staat vast: Hape staat synoniem voor leuke tijden!

18 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Duurzaam, educatief en leuk spelen met Hape Toys

Hape Toys is een van de grootste producenten van houten speelgoed in de wereld. Speelgoed dat niet enkel mooi en leuk is om mee te spelen, maar ook bijzonder educatief is! In het prachtige assortiment vind je zowel speelgoed voor de jongsten als voor de iets oudere kinderen.

Over het merk Hape

Bij Hape geloven ze dat de toekomst begint en toebehoort aan onze kinderen. Het speelgoed is ontwikkeld om kinderen te inspireren om te spelen, leren en ontdekken in de wereld waarin we leven.

De uitgebreide lijn van educatief babyspeelgoed omvat houten muziekinstrumenten, poppenhuizen en speelkeukens. Daarnaast biedt Hape de bekende Quadrilla knikkerbanen en accessoires aan om het coolste parcours mee in elkaar te steken.

Bekijk hier alle Hape kinderkeukens >
Ontdek hier alle Hape knikkerbanen >
Alle Hape muziekinstrumenten vind je hier >
Alle loopfietsen van Hape >
Bekijk alle loopwagens van Hape >
Coole speelsets van Hape >
De Hape houten treinensets vind je hier >

Waarom kiezen voor Hape?

Door de grote zorg voor de educatieve aspecten van speelgoed, voldoet Hape zowel aan de eisen van kinderen als ouders. Daarnaast draagt Hape milieu hoog in het vaandel en daarom is al het speelgoed dat ze produceren ook eco-friendly en op een duurzame manier gecreëerd. Hape Toys voldoet aan hoge kwaliteits- en veiligheidseisen en streeft steeds vooruit door speelgoed van het allerbeste niveau op de markt te brengen.