Janod

Janod biedt en erg uitgebreid aanbod aan van tijdloos houten speelgoed waar zowel de allerjongsten als de iets oudere kinderen zich jaren mee zullen amuseren!

20 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Speel erop los met Janod kinderspeelgoed

Bij Janod valt heel veel leuks te beleven! Het houten speelgoed heeft de tand des tijd moeiteloos doorstaan en zich aangepast aan de noden van kinderen die voor het eerst beginnen met spelen. Ook bij de ouders brengt het speelgoed waarmee ze zelf zijn opgegroeid blije herinneringen naar boven.

Over het merk Janod

Het Franse bedrijf Janod is gespecialiseerd in houten speelgoed en opgericht in 1970. Dit merk biedt kleurrijke en originele producten die geschikt zijn voor kinderen van één tot tien jaar.

Waarom kiezen voor Janod?

In het assortiment vinden we producten terug die geschikt zijn als eerste speelgoed tot speelgoed dat de creativiteit prikkelt. Kinderenkoning heeft een groot deel van het assortiment op stock waaronder: peuterspeelgoed, loopwagens, schommelpaarden, magnetische wagens, muziekinstrumenten, poppenhuizen, keukentjes, speelgarages, kastelen en ga zo maar door. Ze hebben allen een tijdloos design maar wel in een modern jasje. Opvallend zijn de zeer kwalitatieve verpakkingen, wat de algemene waarde benadrukt en het ideaal als geschenk maakt.

De verschillende speelsets hebben vaak ook enorm veel hoogwaardige accessoires waardoor er veel waarde voor de prijs wordt gegeven. Neem bijvoorbeeld het ‘ridderkasteel’. Hier krijg je behalve het kasteel zelf, er nog een vloerpuzzel, ridders en draken bij. Janod zorgt daardoor voor de complete ervaring met een sterke prijs-kwaliteitsverhouding.

Ga op muzikaal avontuur

Ontdek het gamma aan toffe muziekinstrumenten die de muzikaliteit van uw kind prikkelen. De sierlijke confetti vleugelpiano en de prachtige rode accordeon komen je vergezellen op je muzikaal avontuur. Je kan ook kiezen voor een mooie gitaar, ukelele en xylofoon. Muziek maken is nog nooit zo leuk geweest! Bekijk hier alle Janod muziekinstrumenten >

Magnetisch speelgoed

Fleur de kinderkamer op met een van de coole magnetische muurstickers! Een stoere raket, racebaan, piratenschip of een princes met een echt kasteel – het kan allemaal. Bovendien kan voor de nieuwsgierige wereldverkenners onder ons een handige wereldkaart goed van pas komen. En niet zomaar een wereldkaart! Je krijgt er ook nog alle diertjes bij die op de verschillende continenten wonen. Hier vind je alle Janod muurstickers >

Naast magnetische stickers kan Janod u ook verrassen met magnetische auto’s en een raket die je kan opbouwen en uit elkaar halen. Alle Janod wagen bouwsets vind je hier >

Loopfietsen

Hoe kan je deze schattige loopfietsen weerstaan? Of is het tijd voor een eerste scooter? Alle Janod loopfietsen >

Speelsets en kinderkeukens

Met de keuken loopwagen tover je je kookkunsten tevoorschijn als een echte chef. Ben je toch meer technisch aangelegd? Dan is de handige Redmaster met werkinstrumenten wellicht iets voor jou. Hoe vet is een eigen poppenhuis of ridderkasteel! Vanaf nu kan je ook kiezen voor een prinsessenkasteel met een prachtige puzzel als ondergrond. Een brandweerkazerne voor de redders in nood, een circus of een boerderij – de mogelijkheden zijn eindeloos!

Bekijk hier alle Janod kinderkeukens >

Bekijk hier hier alle Janod speelsets >