KidKraft

Kidkraft biedt een erg ruime waaier van verschillende kindermeubels en superleuk speelgoed aan. Kwaliteit, duurzaamheid en creativiteit staan daarbij centraal en prikken daardoor steevast de fantasie van de kinderen!

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Over het merk Kidkraft

“Bij Kidkraft zien we ieder kind als een individu met een onbeperkt vermogen tot creëren en verkennen.” Een kind inspireren met de kracht van hun fantasie met uniek en creatief houten speelgoed en kindermeubelen. Dat is het doel van Kidkraft.

Ze zijn een gekend merk door hun brede waaier aan activiteiten. Van toonaangevend ontwerper tot fabrikant en distributeur van kindermeubelen en speelgoed. Door de eervolle titel als marktleider bedanken ze hun klanten openlijk om steeds opnieuw voor hun mooie producten te kiezen.

Waarom kiezen voor Kidkraft?

Kidkraft heeft al meer dan 40 jaar ervaring op het vlak van speelgoed. Ze zijn gespecialiseerd in inventief, interactief en educatief speelgoed. Spelen in de keuken, met poppenhuizen en met treinen zijn maar enkele producten waarvoor Kidkraft wereldwijd erkenning krijgt. Al deze producten van Kidkraft worden ontworpen door toegewijde ingenieurs die hun focus leggen op het zo veilig en zo duurzaam mogelijk maken van hun speelgoed.

Dankzij deze focus kan het speelgoed doorgegeven worden van generatie op generatie waardoor een leven lang vol spelplezier verzekerd wordt. De toegewijde ingenieurs zorgen voor de hoge kwaliteit waardoor er maar weinig kwaliteitsproblemen zijn. Weinig kwaliteitsproblemen zorgt uiteraard voor een grote klanttevredenheid. Kidkraft’s harde werk om zo goed mogelijke producten te leveren werd dit jaar nogmaals beloond. Ze wonnen de Toy of the Year-Award in 2016 voor hun Uptown Espresso Kitchen.

Het ruime gamma van Kidkraft ontdekken

Benieuwd naar al hun ander potentieel award-winning speelgoed? Scroll dan zeker even naar boven of klik op een van de onderstaande pagina’s!

Bekijk hier alle Kidkraft poppenhuizen >
Bekijk hier alle Kidkraft kinderkeukens >
Bekijk hier alle Kidkraft speelgoedkisten >
Bekijk hier alle Kidkraft kinderbedden >
Bekijk hier alle Kidkraft kindertafels en kinderstoelen >
Bekijk hier alle Kidkraft schildersezels en krijtborden >
Bekijk hier alle Kidkraft houten treinen >
Bekijk hier alle Kidkraft speeltenten >
Bekijk hier alle Kidkraft speelsets >
Bekijk hier alle Kidkraft tuinsets >