Kokua

Een prachtige loopfiets van Kokua voor jouw kind is steeds een schot in de roos. Of je nu kiest voor een LIKEaBIKE, LIKEaTRIKE of Jumper loopfiets: de keuze zal steeds weer resulteren in gelukkige kids die zich enkel nog maar via hun nieuwe fietsje zullen willen voortbewegen!

18 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Altijd op stap met een loopfiets van Kokua

Loopfietsen – daar heeft Kokua veel kaas van gegeten. Het fietsmerk bestaat al sinds 1977 en behaalt steeds opnieuw wereldwijde successen. Train het evenwichtsgevoel van je kind met één van deze loopfietsen van topkwaliteit!

Over het merk Kokua

De oprichter van het merk Rolf Mertens bouwde in de zomer van 1997 zijn eerste houten “Nikky-Bike” voor zijn zoontje Niklas. Deze fiets was de voorloper van de huidige Kokua LIKEaBIkE en LIKEaTRIKE en het begin van een succesverhaal.

Sinds de “Nikky-Bike” zijn er verschillende houten loopfietsen aan het assortiment toegevoegd! Enkele jaren terug werd het model “Jumper” uitgevonden, aluminium loopfietsjes. Hiermee werd door Kokua weer een nieuwe standaard gezet. Elke dag opnieuw worden de loopfietsen van Kokua over de hele wereld verdeeld en verkocht.

Waarom kiezen voor Kokua?

Kokua vindt het enorm belangrijk dat elke fiets van goede kwaliteit is. Elk Kokua product gaat steeds door Duitse handen voor een laatste kwaliteitscontrole vooraleer ze de wijde wereld worden ingestuurd. Sommige onderdelen zijn ook van Duitse hoogwaardige makelij zoals de Schwalbe-banden. De afgelopen jaren heeft Kokua vele tienduizenden kinderen de weg op gezet met hun eerste stapjes. Is uw kind de volgende? Bekijk hier ale loopfietsen van Kokua >

Verder heeft Kokua ook gebogen houten onderstellen in het gamma die jouw LIKEaBIKE loopfiets in geen tijd omtovert tot een waar schommelpaard (of eerder schommelfiets?). Wie graag een traditioneel schommelpaard wilt aanschaffen heeft geluk: Kokua heeft met het prachtige Fjolna schommelpaard exact wat je zoekt! Ontdek hier alle Kokua schommelpaarden >