MINISTECK Outlet

Maak zelf prachtige kunstwerken door de duizenden Ministick steentjes op de bijgeleverde plaat te bevestigen! In het gamma van Ministeck vind je dozen terug met afbeeldingen van allerlei soorten dieren, kunstwerken, gebouwen en andere fraaie taferelen!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Maak je mooiste kunstwerkjes met Ministeck

Kunst creëren met niets dan kleine steentjes in verschillende kleuren? Check! Spelen met Ministeck is een erg creatieve bezigheid en werkt ook heel ontspannend. Zet je dromen en fantasieën op een plaatje en laat de uren voorbijvliegen. Jong of oud – iedereen amuseert zich met Ministeck!

Over het merk Ministeck

Ministeck bestaat al sinds 1965 en is ontwikkeld door de Duitser Helmut Gottwald. Het zijn hele kleine plastic steentjes in verschillende vormen en kleuren die je in een kunststof grondplaat duwt. Hierdoor kunnen er de meest prachtige afbeeldingen mee worden gemaakt. Naast de plastic steentjes die in vele verschillende kleuren worden geleverd kun je gebruik maken van de vele verschillende groottes grondplaten. Deze grondplaten zijn ook aan elkaar te bevestigen, zodat je nog grotere kunstwerken kunt maken. 

Waarom kiezen voor Ministeck?

Het concept is eenvoudig en tegelijk briljant, omdat het de fijne motoriek en de concentratie van kinderen bevordert. Daarnaast is het ook gewoon leuk speelgoed als tijdverdrijf of om aan de muur te hangen. Ministeck geeft veel ruimte over aan fantasie en laat je je gekste ideeën vastleggen. Al bij al is Ministeck is een klassieker die al vele jaren meegaat en nog vele generaties zal bekoren.