Paperpod

Het kartonnen speelgoed van Paperpod zet de kids aan tot creatief spelen dankzij de leuke vormen van de producten. Een kasteel, een raket, een racewagen, ...: je vindt dit en nog veel meer allemaal in de collectie terug! Bovendien is het karton super stevig, gemakkelijk in elkaar te steken, recycleerbaar en biologisch afbreekbaar.

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Over het merk paperpod

Paperpod producten zijn ontworpen door Paul Martin, een award-winnend en gerespecteerde productontwerper met meer dan 25 jaar ervaring als een karton-ingenieur.

Inspiratie voor de paperpod producten kwam voor de eerste keer op in Paul bij het zien van verjaardag- en kerstcadeaus die aan de zijkant gezet werden. De kinderen hadden meer interesse in de verpakking en speelden er mee.

Waarom kiezen voor Paperpod?

Paperpod produceert hun producten met milieuvriendelijk materiaal. De ontwerpen zijn stevig, veilig en plezierig om mee te spelen! Paperpod kartonnen speelgoederen zijn vlak-opvouwbaar, recycleerbaar en biologisch afbreekbaar, een must-have voor de speelkamer! Bekijk al het kartonnen speelgoed van Paperpod >

Ze zijn makkelijk op te bergen en nog makkelijker in elkaar te steken. Dit gaat perfect zonder het gebruik van gereedschap. Tenslotte laten alle modellen creatieve uitingen toe, dankzij de effen vlakken die helemaal inkleurbaar zijn.