Ribcap

Een fancy muts die tegelijkertijd ook dienst doet als hoofdbescherming? Dan heb je het zeker over de Ribcaps! Deze zijn bij KinderenKoning beschikbaar in verschillende kleuren en designs, zodat iedereen zeker zijn gading vindt.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Over het merk Ribcap

Ribcap gelooft dat mode en veiligheid perfect kunnen samengaan. Een Ribcap is een muts die gemaakt wordt met stoffen van de hoogste kwaliteit en vervolgens gecombineerd worden met ingenaaide beschermpads. Dit zorgt voor een zachte bescherming van het hoofd. Ribcaps zijn dus geen helmen, maar wel meer dan gewone mutsen. Uniek, stijlvol en beschermend: de Ribcaps zijn ideaal voor allerlei buitensporten!

Waarom kiezen voor Ribcap?

Ribcap mutsen beschermen, niet zoals een helm, maar veel meer dan een gewone muts. De binnenkant van de muts bestaat uit visco-elastische elementen, ook wel gekend als traagschuim. Dit is een materiaal dat terug naar zijn oorspronkelijke vorm terugkeert wanneer het ingeduwd wordt. Dit zorgt voor de zachte bescherming, zowel bij warme, droge, koude en natte omstandigheden!

Een Ribcap is ook enorm handig op andere vlakken! Je kan hem makkelijk opbergen dankzij het vouwbaar ontwerp. De Ribcap zit ook erg comfortabel, net zoals een gewone muts, maar biedt meer bescherming! Er zijn modellen voor mannen, vrouwen en kinderen. Het populairste model is “Lenny”. Deze heeft een “beanie” look en is heel aantrekkelijk bij wintersporters en coole kids.