Warmies

Wie zegt dat een knuffel niet multifunctioneel kan zijn? Warmies bewijst het tegendeel met de superschattige knuffeldiertjes die je ook nog eens warm houden. Je kan kiezen tussen olifanten, beren, egels en zelfs een Minion! Te veel warmte? Geen zorgen; dan kan je je Warmies transformeren in een heerlijk koel knuffeldiertje.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Over het merk Warmies

Sinds 2005 ontspant “Greenlife Baby’s”, kinderen en volwassenen met Warmies. De schattige stoffige dieren zijn gevuld met lijnzaad en verpakt in een hittebestendige stof. Ze zijn volledig veilig te gebruiken en vrij van allergische reacties.

Er wordt gebruikgemaakt van onafhankelijke laboratoriums waar de Warmies verschillende tests ondergaan om de veiligheid te garanderen. Bij deze tests is ook aangetoond dat een Warmies product enorm duurzaam is. Bij jarenlang gebruik zal uw Warmies er nog steeds zo goed als nieuw uitzien. De Warmies wordt opgewarmd door ze in de microgolf te leggen. Ook de oven is geschikt om ze op te warmen. Wanneer opgewarmd, kunnen ze hun hitte tot twee uur lang behouden. Daarna zullen ze de lichaamstemperatuur overnemen.

Warmies kunnen ook gebruikt worden om te koelen. Plaats ze in een plastic zak en leg ze een nacht in de vriezer. Ze kunnen over heel het lichaam gebruikt worden. De Warmies zijn perfect voor de onderrug, nek, buik en voeten. De toegevoegde aroma’s van o.a. lavendel dragen bij tot het ontspannende gevoel. Dankzij de schattige ontwerpen zal elk kind ze ook beschouwen als speelgoed en als gezelschap wanneer ze opgroeien.

Waarom kiezen voor Warmies?

Warmies houden je warm tijdens de wintermaanden en bieden een fijne afkoeling tijdens de zomer. Door de toevoegingen van etherische oliën ruiken ze ook heerlijk. Warmies zijn bovenal ook erg schattig en zacht. Een knuffel die weinigen kunnen weerstaan. Ontdek hier het volledige aanbod van Warmies knuffels >