Weykick

Weykick is een spel voor alle leeftijden! Van kinderen tot senioren, iedereen amuseert zich met de magnetische spelborden van Weykick. Bereid je voor op urenlang speelplezier met de ganse familie!

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Over het merk Weykick

Weykick is een Duits bedrijf dat miniatuurversies van populaire spellen en sporten aanbiedt in leuke houten designs. Het principe van de aansturing door middel van magneten onder het bord is eenvoudig en origineel. Naast voetbal en hockey kan je ook kiezen voor andere verrassende spellen als minigolf, Barik of Kubbolino!

Waarom kiezen voor Weykick?

De snelle bewegingen maken de Weykick spellen ideaal voor het trainen van de reactiesnelheid en de oog-hand-coördinatie. Ieder enthousiast persoon kan zich uren amuseren met de Weykick producten. Één tegen één of drie tegen drie? Het kan allemaal met Weykick! De moeilijkheidsgraad is onderverdeeld in twee mogelijkheden: vanaf 3 of 6 jaar.

Bij het produceren van de leuke spelborden hecht Weykick ook groot belang aan kwaliteit en milieu. Zo hebben scholen al meermaals bevestigd dat Weykick producten van uitstekende kwaliteit zijn. Dit komt door het nauwkeurig uitkiezen van de houtsoorten die gebruikt worden bij het produceren van een Weykick product. Klik hier om het volledige overzicht te bekijken >