Wheelybug

De Wheelybug loopauto's zien er super schattig uit en leren kinderen al spelenderwijs de fijne motoriek aan. Welk diertje is jouw favoriet?

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Vroem vroem – de Wheelybug komt eraan!

Een loopauto in de vorm van je lievelingsdier? Geen probleem voor Wheelybug. Met een schattig of stoer dierenvriendje dat je overal naartoe brengt, beleef je eindeloos speelplezier!

Over het merk Wheelybug

Het begon allemaal een tijdje geleden, in 1995. Geïnspireerd door hun eenjarige buurjongen begonnen Australische ouders speelgoed te ontwerpen waar de allerkleinsten zich gemakkelijk mee konden verplaatsen. De oprichter van Wheelybug wou iets ontwerpen in de vorm van een brommer of een vrachtwagen. Maar toen kreeg zijn vrouw het geniale idee om hun Wheelybug te ontwerpen in de vorm van dieren.

Het is geen geheim dat kinderen dieren graag zien en bewonderaars zijn van hun felle kleuren. In het begin van hun bestaan verkocht Wheelybug enkel aan kinderdagverblijven. Op een dag vonden ze een winkel die gelijk liep met hun visie over speelgoed. Ze besloten om hun goederen aan deze winkel te verkopen. Het duurde niet lang of de mond-op-mond-reclame deed zijn werk en de hele Australische kleinhandel Wheelybugs begon te verkopen.

In 2005 voelden ze dat ze klaar waren om hun goederen internationaal aan te bieden en begonnen ze met exporteren. Met vijf werknemers begonnen ze een duizendtal wheelybugs te produceren op een maand. Ze wilden uitbreiden naar een Australische fabriek, maar dat was voor Wheelybug onhaalbaar. Dankzij een Amerikaanse fabriek gelegen in China, konden ze verder met de uitbreiding van hun productie.

Vandaag de dag streeft Wheelybug nog steeds naar betere materialen en naar een maximale veiligheid voor uw kind. U kan de Wheelybug loopauto's verkrijgen in twee verschillende maten: één voor kinderen vanaf 1 jaar met een zithoogte van 22 centimeter. De grotere versie is voor kinderen vanaf 2,5 jaar met een zithoogte van 26 centimeter.

Waarom kiezen voor Wheelybug?

Een Wheelybug loopwagen helpt je kindje om zijn motoriek en kracht te oefenen. Met een Wheelybug gebeurt dit al spelenderwijs. Vandaag de dag streeft Wheelybug nog steeds naar betere materialen en naar een maximale veiligheid voor je kind. Met grote liefde en zorg ontwikkeld, kan een Wheelybug moeiteloos verschillende jaren overleven. Bekijk hier alle Wheelybugs >