40%korting
Uw taalkeuze:

Trampolines

Trampolines

Filter op
Merk
 1. (75)
 2. (7)
 3. (37)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 119 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 119 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Kinderen zitten boordevol energie. Laat hen al springend helemaal uit de bol gaan op een van onze trampolines. EXIT, Jumpking en Kadee bieden verschillende kwaliteitsvolle varianten aan. Ontdek snel alle verschillende soorten, maten, vormen en kleuren!

Kijk je niet graag naar zo’n hoge trampoline in je tuin? Staan trampolines altijd in de weg? Er zijn ook trampolines die je kan inbouwen in je tuin. Dit betekent dat ze op gelijke hoogte komen te staan als jouw grasperk. Bovendien kunnen je kinderen dan niet meer van een hoogte naar beneden vallen. Hiervoor zijn de ’ground’-versies en de ’InTerra’-trampolines van EXIT perfect. Ook bij Kadee heb je de keuze om je trampoline in te bouwen. Hier heb je de ingebouwde serie ’Pro Inground’.

Vele van de trampolines zijn reeds voorzien van een net om rond de trampoline te bevestigen. Dit verzekert de veiligheid van je kinderen. Zo kunnen zij niet van de trampoline vallen. Natuurlijk kan je achteraf bij ons ook nog een net apart bestellen. Kadee biedt ook een stalen ladder aan die je kan bevestigen aan de trampoline. Dit maakt het gemakkelijker voor je kinderen om op de trampoline te kruipen en er weer af te geraken.

Om je trampoline te beschermen wanneer je er niet op staat te springen, kan je afdekzeilen vinden in verschillende maten. Zo zal de trampoline nog langer meegaan.