40%korting
Uw taalkeuze:

Little Friends

Little Friends

Filter op
Merk
 1. (52)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 52 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 52 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Verzin de mooiste verhaaltjes met de verschillende poppetjes, diertjes en accessoires. Maak de ervaring af met het huis, de balletschool en het springparcours. Een huisdier kan natuurlijk niet ontbreken! Wie vind jij de leukste: de hond, kat of zelfs een paard?

Ontdek de wondere wereld van Little Friends. Maak kennis met de verschillende personages en accessoires. Wist je dat oma Ellie de beste verhaaltjesverteller is? Of dat opa Kurt het beste advies geeft? Papa Michael serveert je meteen een lekkere maaltijd en mama Katrin leidt alles in goede banen. Jongste spruiten Marie en Max zijn er ook bij!

Met het springparcours, de ruiters Mika en Vanessa, hulpje Lisbeth en de paarden Leopold, Pippa en Kasper kan je een spannende verhalen verzinnen! Hou een springwedstrijd of oefen erop los! Na zoveel inspanning kunnen ze wel wat rust gebruiken. Zet de paarden in hun stal en kom even op adem. Met enkele accessoires maak je het net echt!

Kijk ook eens naar de gymzaal. Hier kan je ook ballet leren! Lena en Eva kunnen al enorm veel en leren je gerust wat trucjes! Emma en Lukas zijn dan weer echte gymnasten. Kan jij alle oefeningen nadoen?